Reabilitarea „Cimitirului de Mașini” DN 74 Brad - Crișcior

„S-a dat startul lucrărilor la DN 74 Brad - Crișcior” sau „vom reabilita DN 74 Brad - Crișcior, vă promitem dacă ne votați” sunt minciunile clasei politice din ultimii treizeci de ani față de brădeni, fie că au guvernat FSN, CDR, PSD, Alianța DA, USL, PD-L, tehnocrați, fie că-s partide noi sau vechi, toți sunt niște mincinoși.

DN 74, ca de altfel toate drumurile naționale și europene sunt proprietatea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care este o companie de interes strategic național din România care funcționează sub autoritatea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii și care are ca misiune implementarea programelor de dezvoltare a rețelei de drumuri publice.

Prin urmare, mincinoșii mitici din București, împreună cu mincinoșii politicieni din Brad și de la nivel județean ne poartă cu zăhărelul de ani de zile.

În tot acest timp DN 74 Brad - Crișcior a devenit un cimitir de mașini.

Scopul acestei petiții este să strângem mii de semnături pentru a fi trimis Guvernului României și instituției prezidențiale DAR MAI ALES O PALMĂ MORALĂ PENTRU TOATE PARTIDELE POLITICE!

Este o asumare cetățenească a faptului că locuitorii din Brad și Crișcior nu se mai lasă umiliți de politicienii mincinoși

Grupul Civic Brad

Grupul Civic Brad    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Grupul Civic Brad să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.