Re-Difuzarea canalului Animax în România !

Acest canal a apărut în România la data de 02.07.2007 înlocuind canalul Anime+(A+).Acest canal lafel ca și A+ difuzează anime-uri ! Acest canal avea și restricții de vârstă așa că NU au de ce unii să Nu le convină ! Acest canal a făcut parte din viața și copilăria noastră ! Nu mi se pare corect să scoateți acest canal de la Tv pe motiv că: ,,E prea violent" înțeleg că e violent insă NU este pentru oricine ! (Vârsta minimă 11+)

Acest canal a fost unul dintre cele mai frumoase desene mature adică anime-uri. Ca el noi NU mai avem niciunul care să difuzeze la Tv !

Rușine să vă fie celor ce au dorit scoaterea sa ! Nu v-ați gândit că dacă vouă NU vă place NU înseamnă că la nimeni Nu le place:Manga,Anime,Cosplay, Muzică Japoneză,Filme și Emisiunile Japoneze...Asta NU înseamnă că la nimeni NU i-a plăcut !

Păcat de noua generație că NU v-a cunoaște acest minunat canal Tv care din păcate nici online la noi în țară NU este disponibil !

Acest canal a dispărut la data de 01.04.2014 ora 00:00.Vezi și Wikipedia !

Am dori ca toți fanii Otaku să semneze acestă petiție pentru a atrage atenția CNA-ului și companiei canalului: Sony Pictures Network să Re-Difuzeze acest canal din nou în România sau măcar să ne ofere un canal nou bazat pe universul Otaku !

Semnati aici dragi prieteni Otaku și iubitorii de desene !


Animax România    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Animax România să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook