Re-Difuzarea canalului Animax în România !

Acest canal a apărut în România la data de 02.07.2007 înlocuind canalul Anime+(A+).Acest canal lafel ca și A+ difuzează anime-uri ! Acest canal avea și restricții de vârstă așa că NU au de ce unii să Nu le convină ! Acest canal a făcut parte din viața și copilăria noastră ! Nu mi se pare corect să scoateți acest canal de la Tv pe motiv că: ,,E prea violent" înțeleg că e violent insă NU este pentru oricine ! (Vârsta minimă 11+)

Acest canal a fost unul dintre cele mai frumoase desene mature adică anime-uri. Ca el noi NU mai avem niciunul care să difuzeze la Tv !

Rușine să vă fie celor ce au dorit scoaterea sa ! Nu v-ați gândit că dacă vouă NU vă place NU înseamnă că la nimeni Nu le place:Manga,Anime,Cosplay, Muzică Japoneză,Filme și Emisiunile Japoneze...Asta NU înseamnă că la nimeni NU i-a plăcut !

Păcat de noua generație că NU v-a cunoaște acest minunat canal Tv care din păcate nici online la noi în țară NU este disponibil !

Acest canal a dispărut la data de 01.04.2014 ora 00:00.Vezi și Wikipedia !

Am dori ca toți fanii Otaku să semneze acestă petiție pentru a atrage atenția CNA-ului și companiei canalului: Sony Pictures Network să Re-Difuzeze acest canal din nou în România sau măcar să ne ofere un canal nou bazat pe universul Otaku !

Semnati aici dragi prieteni Otaku și iubitorii de desene !

Animax România    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Animax România să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.