Rașnovul are nevoie de creșă!

cresa1.jpg

Orașul Râșnov nu are nicio creșă, deși aici trăiesc peste 16 mii de persoane. Autorizarea și construcția mai multor proiecte imobiliare, în zone aglomerate, afectează viața râșnovenilor și pune în pericol siguranța copiilor, care sunt nevoiți să se joace în parcări, printre blocuri, unde nu există spații verzi.

Nu putem fi de acord cu construcții haotice, care încalcă legislația în domeniu, care mutilează imaginea orașului Râșnov și viitorul locuitorilor de aici!

Ultimul proiect aprobat de actuala administrație locală, față de care s-au opus mai mulți consilieri locali, prin care se dorea construirea a șase blocuri de locuințe, cu 5 etaje, cu o capacitate de 216 apartamente, a scos la iveală faptul că familiile tinere din Râșnov, active profesional, care au copii, au nevoie de o creșă dar și de școli în proximitatea locuințelor.
Tocmai de accea, propun construirea unei creșe moderne, realizată cu respectarea tuturor normelor urbanistice, de care să beneficieze copiii preșcolari din Râșnov.
Avem nevoie ca petiția să fie semnată de un număr important de râșnoveni, pentru ca inițiativa să fie supusă, prin proiect de hotărâre, aprobării Consiliului Local Râșnov.

Rășnovul are nevoie de creșe!


Mircea Săndulescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Mircea Săndulescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...