Rame FPlayT

Solicităm Crearea unui Loc pentru Vânzarea Ramelor pe FPlayT și Stabilirea unui Preț Minim de Vânzare

Către: Administrația FPlayT

Subiect: Necesitatea Creării unui Spațiu Dedicat pentru Vânzarea Ramelor și Stabilirea unui Preț Minim de Vânzare

Stimați membri ai Administrației FPlayT,

Noi, subsemnații, utilizatori activi ai platformei FPlayT, solicităm crearea unui loc special pentru vânzarea ramelor și stabilirea unui preț minim de vânzare. Această măsură este esențială pentru a ne sprijini în activitatea noastră de vânzare a ramelor și pentru a asigura un comerț echitabil și sustenabil.

Motivarea petiției:

1. Număr mare de vânzători de rame:

• Există un număr semnificativ de utilizatori care se ocupă exclusiv de vânzarea ramelor pe platformă. Un spațiu dedicat ar facilita desfășurarea activității noastre și ar reduce competiția neloială.
  2. Prețuri fluctuant:

• În lipsa unui preț minim, prețurile variază foarte mult, afectându-ne negativ veniturile și stabilitatea activității noastre comerciale. Stabilirea unui preț minim ar asigura un venit decent pentru toți vânzătorii.
  3. Ordine și organizare:

• Un spațiu dedicat vânzării ramelor ar aduce mai multă ordine și organizare pe platformă, făcând-o mai ușor de utilizat pentru toți utilizatorii, fie ei vânzători sau cumpărători.

Cerem următoarele acțiuni:

1. Crearea unui loc special pe FPlayT destinat exclusiv vânzării ramelor.
  2. Stabilirea unui preț minim de vânzare a ramelor pentru a asigura un comerț echitabil și sustenabil pentru toți vânzătorii.
  3. Implementarea unor măsuri de monitorizare și sancționare pentru cei care nu respectă prețul minim stabilit.

Concluzie:

Această inițiativă este esențială pentru sprijinirea comunității noastre de vânzători de rame și pentru asigurarea unui mediu de afaceri echitabil și organizat pe platforma FPlayT. Solicităm administrației să ia în considerare cererea noastră și să implementeze măsurile propuse cât mai curând posibil.

Vă mulțumim pentru atenția acordată și așteptăm cu interes răspunsul și acțiunile dumneavoastră.

Cu respect,

Kurucz Emil & Comisarul Razvan    Contactați autorul petiției

Prin semnarea petiției, accept faptul că Kurucz Emil & Comisarul Razvan va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri: