Păstrarea doamnei Caia Georgiana în postul de profesor de matematică în cadrul Colegiului Național ,,Petru-Rareș"

Această petiție vine în consecința situației generate de procedura de pretransfer din data de 26.04.2021, în urma căreia doamna profesoară Caia Georgiana ar putea pierde postul de profesor de matematică la Colegiul Național ,,Petru-Rareș". În ultimii doi ani, doamna profesoară a depus un efort extraordinar și un devotament aparte față de elevii ei, chiar dacă nu are un post de titular în liceul nostru. Numai doamna profesoară știe câte ore petrece să ne scrie de mână toate fișele de probleme, să corecteze toate cele 200 de probleme rezolvate de elevii doritori în vacanța de vară, fără exagerări. Una dintre cele mai devotate profesoare pe care le-a avut Petru-Rareș, caută constant probleme potrivite pentru noi din subiecte de BAC, admiteri la peste 5 facultăți pentru a se asigura că elevii ei sunt familiari cu aproape toate problemele cu care se pot întâlni la examenele respective. Dacă interesul și binele elevilor este o prioritate, veți înțelege că singura opțiune validă pentru noi este păstrarea postului de către doamna profesoară Caia.

Așa cum dumneai ne-a fost alături în repetate rânduri, considerăm că este datoria noastră să o sprijinim acum, motiv pentru care îi invităm pe elevii doamnei profesoare să semneze această petiție, arătându-și susținerea.

Consiliul Școlar al Elevilor CNPR    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Consiliul Școlar al Elevilor CNPR să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.