Protectia animalelor

Militez pentru modificarea Legii pentru Protectia animalelor si pentru infiintarea Politiei Animalelor.
Aceasta lege care doarme linistita in parlament impreuna cu cei care trebuie sa o voteze reprezinta o masura a civilizatiei de tip occidental la care de atata timp clamam ca trebuie sa ne raliem.
Daca vrem sa adoptam aceasta lege si sa cream acest organism pentru protectia tuturor animalelor (si cele domestice si cele salbatice) tebuie sa consultam legislatia din tarile anglo-saxone deoarece mi se pare ca este cea mai egicienta.
Trebuie sa stopam abuzurile si cruzimile impotriva unor fiinte care din nefericire nu se pot apara in fata oamenilor.
De ce indivizii umani presupusi rationali si dotati cu gandire (macar din punct de vedere teoretic) trebuie sa-si reverse frustrarile si complexele impotriva celor mai slabi decat ei?
Din nefericire fiind posesor de animale vaccinate, deparazitate, curate trebuie sa ma lovesc de abuzurile vecinilor, ale administratiei blocului unde locuiesc.
Pentru multi romani faptul ca detii animale pe care le ingrijesti reprezinta un fapt reprobabil. Acesti indivizi fie ca provin din mediul rural sau nu considera ca nefiind ca ei esti impotriva lor, dupa unul din bine-cunoscutele principii comuniste.
De aceea doresc o astfel de lege care sa ma apere si pe mine si pe animalele mele de abuzurile tuturor frustratilor.
Cat timp animalele mele nu deranjeaza de ce sa mi se interzica de catre administratorul blocului sau de catre vreo toapa aflata la menopauza sa detin animale; din nefericire pentru ei nu au aflat ca pentru abuz si hartuire poti sa dai in judecata.
Aceste ramasite jalnice ale mentalitatii de tip comunist cred ca sunt vatafi pe mosia mea, de aceea vreau sa am un cadru legislativ cu care sper sa-i educ in spiritul occidental.
Toti suntem creati de Cel de Sus de aceea trebuie sa protejam si oamenii si animalele si vegetatia.
Noi romanii mai avem multe de invatat. Cel putini de la catolici care au considerat ca Sfantul Francisc de Assisi este patronul animalelor iar ziua de sarabatorire a acestui sfant mare coincide cu Ziua Internationala a animalelor.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Beny Maslosan să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook