Promulgarea legii pentru cresterea indemnizatiilor pentru mame!

Dragi parinti si bunici,

Ma adresez in primul rand dumneavoastra intrucat sunteti cei care isi doresc , in mod deosebit, binele copiilor lor si al nepotilor si, totodata, Presedintelui tarii.

Rolul acestei petitii este de a-i arata Presedintelui tarii ca ne dorim sa construim o Romanie mai buna, iar acest lucru poate fi facut prin educatie si multa dragoste. ori un copil trebuie sa cunoasca dragostea mamei, nu a bonelor sau a educatoarelor, ingrijitoarelor din crese. Nici macar bunicii nu pot inlocui dragostea mamei! Legatura dintre mama si copil este sfanta! 

Rugamintea noastra, a tuturor mamicilor, este de a ne acorda sansa de a fi langa copiii nostri si de a nu-i instraina de la o varsta atat de frageda! Este frustrant sa stii ca atatia ani (in cazul meu aproximativ 12 ani de munca) am platit taxe si impozite la stat, avand un nivel al veniturilor peste medie si totusi nu pot fi alaturi de copilul meu in primii doi ani de viata, fiind un om corect, cinstit.

Stimate Presedinte, va rog a da posibilitatea mamicilor sa-si ocroteasca copiii si sa poata fi alaturi de acestia atunci cand spun prima data "mama", "tata" sau cand fac primii pasi !

Va multumesc in numele tuturor parintilor si sper sa ganditi in profunzime problema. Cu siguranta se gasesc bani la bugetul de stat pentru aceasta cauza!

 


Irina Cristian    Contactați autorul petiției