Programari pentru servicii consulare...... misiune imposibila !!!

Sunteți mulțumiți de cum funcționează sistemul on-line de programare pentru diferite servicii consulare pentru Consulatele ale României in Germania ⁉️

 Personalul din Ambasadă sau Consulate este suficient ?

 Va puteti programa pentru un serviciu consular intr-un interval de timp rezonabil ?

 Dacă nu, va rog să semnați această petiție,, sa putem strânge cât mai multe semnături... sa ne putem adresa conducerii Departamentului Consular din MAE sau chiar în atenția Domnei Ministru , Ministrul Afacerilor Externe.... Pentru a putea clarifica și rezolva funcționarea acestui serviciu foarte important pentru românii care trăiesc în afara României. 

 Suntem peste 5 milioane de români, care nu avem acces la serviciile oferite de Statul român, numai ca locuim în străinătate și personalul consular este insuficient și își face serviciul în mod necorespunzător.

 In Italia sunt 7 Consulate, in Spania sunt 8 Consulate, fiecare avand cate 3 sau 4 consuli .... in Germania sunt numai 3 Consulate cu cate 2 consuli fiecare + Sectia Consulara de la Berlin unde este numai 1 consul. 

 Statistica spune ca in Italia sunt 1,1 mil de romani, in Spania sunt 380.000 de romani.... iar in Germania sunt peste 850.000 de romani. Asta spune Statistica din fiecare tara.

 TREBUIE URGENT SUPLIMENTAT NUMARUL DE CONSULI, PERSONALUL CONSULAR DIN TOATE MISIUNILE DIPLOMATICE ALE ROMANIEI DIN GERMANIA.

  Sunt perioade foarte lungi de asteptare, de la 6 luni pana la 1 an..... este inadmisibil sa astepti atata timp, Desi aceasta situatie este inca din 2017, nu e nou fenomenul........ solutiile  care au fot implementate nu au reusit sa rezolve aceste neajunsuri.

 Va mulțumesc. Numai împreună putem rezolva această situație. 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Viorel să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...