Proclamația Geto-Daciei.

 

PROCLAMAȚIA GEȚIEI STRĂBUNE
Proclamația Geției Străbune și a neamului românesc liber, neam cu rădăcini Pelasgo-geto-dacice.
Invit toți naționaliștii și patrioții români, toți românii, ce vă trageți din maiestuosul neam pelasg, cu urmași și străbuni mândrii geto-daci, ca pentru o perioadă nedefinită, cu finalizare până la TREZIREA NEAMULUI ROMÂNESC, să semneze proclamația de eliberare a românilor de orice formă de asuprire și dependență față de orice organizație, corporatistă sau internațională , sau față de orice stat străin.
Locuri de organizare: Casa Poporului, Guvernul României, sediul Înaltei Curții de Casație și Justiție , sediul Curții Constituționale a României, lângă sediul Băncii Naționale a României, Palatul Cotroceni, precum și orice altă localitate și sedii ale sistemului opresiv comunist ce a pus ghearele pe țara noastră.
Pentru întrunirea în vederea declarării Proclamației nu vom avem nevoie de înștiințarea autorităților, însă subsemnatul, Costin-Marius Codescu, voi efectua acest lucru pentru a nu exista probleme cu forțele de ordine.
Ofer cadrul legal: "Articolul 3Nu trebuie declarate în prealabil adunările publice al căror scop îl constituie manifestările cultural-artistice, sportive, religioase, comemorative, cele ocazionate de vizite oficiale, precum și cele care se desfășoară în exteriorul sau în incinta sediilor ori a imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. În cazul în care organizatorii adunărilor publice nesupuse declarării prealabile dețin indicii sau date că desfășurarea lor s-ar putea solda cu acte de dezordine ori că ar putea să ducă la manifestări violente, au obligația să solicite din timp primarilor, unităților de jandarmi competente teritorial și poliției locale sprijin de specialitate. Legea 60/1991".
Astfel, având în vedere faptul că locurile organizării Proclamației vor fi lângă sediile unor autorități publice centrale , de interes public, nu este nevoie pentru ca cei înștiințați de subsemnatul să înștiințeze la rândul lor autoritățile.
Pentru eficacitatea semnării Proclamației și pentru prevenirea a unor incidente ce pot fi declanșate de diverse grupări extremiste îndrum românii ce vor a lua parte la semnarea Proclamației ca o persoană sau mai multe să fie desemnate de un grup de oameni pentru a prezenta semănaturile acestora la locurile de adunare, centrale, menționate anterior. Pentru susținerea proiectului din localitățile de origine , se poate folosi articolul 3 al legii 60/1991, menționat anterior, iar oamenii semnatari ai Proclamației să se adune, în localitățile de origine, lângă sediile primăriilor, prefecturilor, instanțelor din localitatea respectivă, urmând ca, actul semnat de aceștia să fie prezentat subsemnatului, Codescu Marius-Costin , în București, de către un delegat sau mai mulți delegați, în funcție de numărul de persoane semnatare.
Românul liber ce va decide să ia parte la aceasta proclamație îl îndrum să copieze solicitările de mai jos pe o foaie A4 și să semneze, în numele său, de faptul că este de acord cu cele menționate mai jos.
Semnează,
inițiator al Proclamației Geto-Daciei
Costin-Marius Codescu

Punctele Proclamației Geției Străbune

1.Naționalizarea tuturor resurselor teritoriale ale României, indiferent de natura lor și cantitatea existentă.*
*resursele României au fost și sunt vândute sau concesionate pe o perioadă mare de timp prin acte guvernamentale sau parlamentare , abuzive, prin care au fost ocolite prevederile constituționale de interzicere a înstrăinării resurselor țării noastre.
2. Naționalizarea BNR și emitere de monedă nouă.*, **
*Se va scoate banul negru din circulație și vor fi bani îndeajuns pentru nevoile statului și societății. De asemenea se evită criza economică indusă și forțată de oculta masonică mondială, în România. Prin naționalizarea BNR se va crea independenta economică a României și se poate efectua planuri și proiecte naționale ce nu suferă aprobare externă din partea F.M.I sau Băncii Mondiale. Actualmente BNR răspunde din punct de vedere bancar și financiar-monetar Corporației Internationale Financiare , BM și FMI.
** Banii emiși vor avea două forme: una internă , de uz intern și, a doua, de uz extern, cu filament de aur (cele cu valoare ridicată de uz bancar) și argint (cele cu valoare mai mică), pentru schimburi valutare externe, pe piata internațională.
3. Declararea ca persoane non-grata a masonilor, cu cetățenie străină sau cu cetățenie română oferită în ultimii 100 de ani, din României și trecerea în ilegalitatea a acestora sau oricărui grup masonic ce acționează împotriva intereselor României și romanilor.*, **
* grupurile masonice, atât externe cât și interne României, acționează în interesul lor propriu, prin orice mijloace indiferent cât de odioase sunt, de a controla numărul populației și națiile lumii. Acest lucru este știut de o masă mare de oameni , atât în România, dar și în alte state, fapt pentru care consider ca imperios necesar declararea acestora ca „persoane non-grata” în România.
** Masonii cu cetățenie română, cu minim 3 generații de cetățenie română în trecut, vor fi obligați a se dezice de masonerie și a întreprinde acte de închidere a organizațiilor masonice, românești, din care fac parte.
4. Stop exporturi de orice fel, în special lemn, fier, cereale si produse alimentare, în forma brută a resursei. Start înființare locuri de muncă și producție în domeniul agricol, forestier și industrial. Start exporturi de produse, în formă finită , nu forma brută a resursei din care se face produsul respectiv. Banii vor veni de la naționalizarea BNR'ului și emiterea de moneda nouă.*, **
* Nu exportăm lemn, exportăm mobilă, nu exportăm pământ (Olanda cumpără pământ românesc transportat la ei în țară, evrei și arabi pământul agricol din țară) exportăm ceramică sau produse finite din leguminoase sau fructe crescute pe pământurile fertile ale României , nu exportăm grâne, exportăm produse de panificație, s.a.m.d.
** Încurajarea și sprijinirea turismului rural , a turismului istoric și cultural, a activităților comerciale cu tratamente naturiste precum și reducerea de taxe și impozite pentru persoanele din această zonă economică.
5. Reformarea Politiei Române, rămânerea doar a poliției judiciară și militară. Activitățile Poliției Rutiere vor fi preluare de Autoritatea Rutiera Română. Restul cadrelor din MAI vor fi înregimentare în cadrul Armatei Române după o cercetare prealabilă a modului în care și-au desfășurat activitățile profesionale și după desecretizarea informărilor din cadrul SRI cu privire la acte de corupție din rândul cadrelor MAI.
6. Desființarea Jandarmeriei și Poliției Locale. Trecerea acestora în cadrul Armatei Române, după o lustrație profesional-deontologică și în urma unor examene medicale și psihologice.
7. Înființarea de gărzi patriotice. Persoanele ce vor face parte din gărzile patriotice vor primi , atât pe lângă salariul de la locul de muncă și o remunerație salarială ce nu se va calcula la pensie. Vor fi bani de la naționalizarea BNR'ului și emiterea de moneda nouă.
8. Desecretizarea informărilor SRI, STS, DGIA și SPP, cu privire la acte de corupție sau diferite infracțiuni comise, în special, în rândul polițiștilor, procurorilor si politicienilor.
9. Desființarea procuraturilor si trecerea procurorilor, nu toți, în funcție de comportamentul deontologic si profesional, în rândul judecătorilor, după o lustrație și o analiză în urma informărilor , desecretizate, de la punctul 8..*
*Procurori sunt sursa și masa de manevra a sistemului neo-comunist instalat în România precum și cei care , împreună cu politicul, "gestionează" corupția în România.
Gărzile patriotice vor colabora cu poliția judiciară pentru dosarele penale privind infracțiunile de drept comun. Judecătorii pot și vor întocmi acte și întreprinde activități specifice procurorilor. Poliția militară ,în colaborare informativă cu gărzile patriotice și alte structuri de informații, colaborare profesională cu poliția judiciară, vor avea rolul de destructurare și lichidare a clanurilor mafiote.
10. Mărirea numărului de soldați din Armata Română. Trebuie să ne pregătim pentru ce va fi să vie, în situația când aproximativ toate țările lumii sunt in diverse conflicte globale, România nu are și nu dispune de o armata corespunzătoarea care să apere românii si țara sau sa prevină un conflict armat. Vom avea bani de la naționalizarea BNR'ului si emiterea de moneda nouă.Tehnologizarea și dotarea Armatei Române. Revenirea la obligativitatea stagiului militar în rândul tinerilor.
11. Mărirea și efectuarea de locuri de munca in domeniul agricol, forestier si al apelor dar și cel de producție. Vor fi bani de la naționalizarea BNR'ului și emitere de moneda nouă. Înclinarea către produse bio din sursă și proveniență de la țăranul român și asociații agricole. Odată cu producția se va dezvolta domeniul construcțiilor , transporturilor și cel privind infrastructura. Vor fi bani de la nationalizarea BNR și emiterea de monedă nouă.
12. Închiderea presei aservite sistemului mafiot român și ocultei mondiale și sistemului mafiot intern: Digi, Realitatea, A3, RomaniaTv, EuropaFm, TimesNewRoman, Protv, Recorder dar și altele ce oferă informații false sau efectuează jocuri neo-securiste politice Nu se cenzurează sau afectează libertatea presei ci doar se desființează și se "cenzurează" sistemul neo.securist.
13. Refacerea si reînsănătoșirea sistemului medical precum și măriri de salarii. Banii vor veni de la naționalizarea BNR'ului si emiterea de moneda nouă. STOP 5G ȘI VACCINAREA OBLIGATORIE!
13.1 Naționalizarea sistemului de asigurări sociale. Pot exista firme private de asiguri sociale însă , la nivel de stat, asigurările sociale vor fi gestionate de către statul român.
13.2 Asigurări medicale gratuite pentru pensionari și copii până la vârsta de 14 ani.
14. Militarizarea Administrației Penitenciarelor astfel încât munca să devină obligatorie, în urma unei mici modificări legislative, pentru infractorii condamnați.
15. Efectuarea unui plan de informare pentru populație, informare corectă si conformă cu realitatea politică, socială și externă a țării. Pedepse dure pentru fake news, știri false ce creează haos și dezordine socială precum și rupere de legătură între realitatea societății românești și român.
16. Reforma în domeniul penal . Pedepse mai dure pentru infracțiuni de corupție și pentru trădare națională. Pedepse mai dure pentru infracțiuni comune. Se poate lua în considerare inclusiv pedeapsa cu moartea pentru infracțiuni grave precum pedofilia, violul urmat de moartea victimei, crime odioase și acte de trădare naționale sau acte de corupție grave ce au au adus efecte grave asupra societății românești.
17. Interzicerea dreptului la vot pentru condamnați, cei aflați în curs de cercetare penală, pentru cei cu 4 clase neabsolvite (se scoate din schemă analfabeții instituționalizați), condamnați penal și minorități ce nu au minim 3 generații de conviețuire în Romania cu românii. Măsuri intensive de educare a persoanelor ce nu au absolvite minim 10 clase , pentru persoanele sub 45 de ani. Excepție de la limitarea dreptului la vot persoanele peste 65 de ani.
18. Interzicerea propagandei LGBT (lesbianism, bisexualitate, homosexualitate, transsexualitate) în școli, licee, facultăți și societate.
19. Rezolvarea problemelor privind retrocedările ilegale și răscumpărarea pământului românesc aflat în mâinile cetățenilor străini, aflat în proprietatea acestora prin retrocedări ilegale sau acte de corupție. Vom avea bani de la naționalizarea BNR'ului și emiterea de monedă nouă pentru răscumpărare și se va forța schimbul valutar cu alte bancnote ale statelor străine.
20. Orientarea către modalități de energie bio și ecologice. Vom avea bani de la naționalizarea BNR'ului și emitere de monedă nouă.
21. 21. Interzicerea adopțiilor internaționale și readucerea în țară a celor adoptați în perioada 1989-prezent, cu permisiunea acestora, desigur. Tragerea la răspundere penală persoanelor ce au comis acte de adopții internaționale fie prin minciuni, înșelăciuni, către părinți, tutori legali ai copiilor, fie prin răpiri, fals în acte, uz de fals .
22. Ieșirea din organizațiile UE, NATO, BM, FMI și Corporația Financiară Internațională a Corporației România.*
*Conform legii 28/15 martie 1991 statul român a fost reglementat ca și corporație , nu stat. Legea de înființare a societății românești, la nivel internațional este aceasta lege, de reglementare ca și corporație constitutională.**
** Constituția actuală a statului-corporativ român a fost implementată la sfârșitul anului 1991, în noiembrie , după adoptarea legii 28 /1991 de aderare la Corporația Financiară Internațională, în martie 1991
23.Reglementarea unui nou stat românesc, în interiorul granițelor stabilite , internațional, prin Tratatul de la Trianon. *, **
* Tratatul de la Trianon a recunoscut, la nivel, internațional, drepturile teritoriale ale românilor pentru Ardeal, în relația României cu Unguria, dar a și reglementat și recunoscut internațional Marea Unire, cu drepturi teritoriale asupra Bucovinei, Basarabiei și Cadrilater.
**Prin aderarea României, în 1991, conform legii nr.28/martie 1991, menționată anterior, România aderă la Corporația Financiară internațională (CFI). CFI, conform Legii Amiarialității și Legii Pământului (legi mai vechi de sec. 16-17), aplicate la nivel global, face parte și se află sub controlul Coroanei Britanice. Coroana Britanică, conform Legilor Amiarialității și Pamântului, este suverană asupra sistemului financiar și comercial. Coroana Britanică (ce nu are nimic de'a face cu casa regală britanică) are o formă de organizare monarhică. ***
***Astfel, prin această încrengătură juridică, la nivel internațional, România actuală are formă de organizare dublă, de monarhie constituțională, dependentă de Coroana Britanică, și de corporație "constituțională", dependentă de CFI.
24. Noul stat românesc, cu granițele stabilite în Tratatul de la Trianon , va avea o formă democratică, republică prezidențială, cu respectarea principiilor democrației directe sau de monarhie regală sub un rege român, în urma unui vot democratic și bine verificat (orice votant ce va dori a lua parte la numărarea voturilor va avea acest drept). *
*Autocrația (puterea conducerii, deciziei, ordinelor în mâna unui singur om) și plutocrația (puterea anterior menționată în mâna unui grup de oameni, unde există probabilitatea mare de a se instaura tot o formă autocrată, în rândul grupului, de conducere) sunt forme de CONDUCERE a unei colectivități, stat, oraș, etc.
Monarhia, republica, federalismul, sunt forme de ORGANIZARE a unui stat, colectivități mai mari de oameni, regiuni, etc.
Democrația sau dictatorialismul sunt forme de MANIFESTARE ȘI INTERACȚIUNE SOCIO-UMANĂ, DE COMUNICARE, a celor/celui ce conduc și organizează un stat, colectivate, regiune etc, modul cum cei de sus interacționează cu cei de jos precum și de impunere și elaborare a unor legi și regulamente de aplicare în societate.
Liberalismul, socialismul, țărănismul, capitalismul, sunt IDEOLOGII, platforme sociale în jurul unei idei și de promovare a unor anumite măsuri sociale.

25. Descetățenirea persoanelor străine încetățenite în perioada 1989-2020.*
*Prin acte de corupție foarte multe persoane de cetățenie străină, în special israelieni, au primit și cetățenia română , lucru ilegală și neconstituțional, conform Constituției din 1923 dar și cea actuală.
26. Judecarea faptelor de corupție, trădare, subminare a economiei naționalei, conform Codului Penal în vigoare sau a celui de la data comiterii infracțiunii. Confiscarea existinsă a averilor ilicite. Transparență și procese penale publice, televizate sau on-line.
27. Reformarea structurilor de securitate și siguranță națională, în special în cadrul SRI, SIE și SPP ce vor avea nevoie de o lustrație profesională și deontologică.
28. Reformarea sistemului de învățământ, din punct de vedere educațional, organizațional și financiar - salarii mărite și decente pentru profesori si învățători, banii vor veni de la naționalizarea BNR'ului și emitere de monedă nouă.
29. Încetarea activităților comerciale și bancare cu proveniență străină de la nivel macroeconomic și multinațional, dacă acestea refuză a plăti taxe și impozite în noul stat constituit.*
*Punct referitor strict la corporații bancare și al multinaționalele . Aceste organizații sunt „scutite” de plata a unor taxe și impozite in România, beneficiind de prevederile favorabile acestora, in cadrul Corporației Financiare Internațională și corporației România.
30. Reformarea codurilor Administrativ si Fiscal.
30.1Taxe și impozite graduale, în funcție de avere și venit. Modelul britanic și cel al țărilor nordice sunt cel mai bun exemplu.
30.2 Ajutoarele sociale de șomaj vor fi acordate cu condiția de a se fi lucrat cel puțin 2/3 dintr'o perioadă de minim doi ani.
30.3 Limitarea averii personale la valoarea , raportată la moneda internațională liră sterlină, la maxim 5 milioane lire sterline, cu posibilitatea , în urma aprobării CSAT , la maximizarea până la 10 milioane lire sterline, în urma unor condiții speciale ce țin de factori economici, sociali și culturali.Tot ce depășește impozitat 100%. Confiscarea existinsă a averilor ilicite sau ce va depăși limita de 5, respectiv 10 milioane lire sterline.
30.4. Oferirea de reduceri a taxelor și impozitelor pentru persoanele, colectivitățile, ce se auto-gospodăresc, în conformitate cu legile și reglementările noului stat format și cu respectarea siguranței și securității naționale.
30.5 Regionalizarea României, fără puteri depline a regiunilor, fără a avea autonomie teritorială, sub un desemnat regional, ales prin vot democratic și aprobat de Parlamentul României, redenumit Marea Adunare Națională.
30.6. Renunțarea la prefecturi și consilii județene. Atribuțiile acestora vor fi preluate de către desemnatul regional, ajutat fiind, în exercitarea atribuțiilor sale, de consilieri regionali, aleși democratic.
31. Scoaterea în afara legii a tuturor partidelor existente în corporația monarhică "România". Reglementarea și legalizarea unei proceduri diferite de democrație (cea directe)/ desemnarea reprezentantului unei colectivități în Parlament (Marea Adunare Națională), CL, CJ, primării prin independenți sau membri de asociații civice ROMÂNEȘTI (nesusținute financiar din afara țării) , în conformitate cu art. 5 al Proclamației de la Timișoara și fără membrii de conducere al actualelor partide de pe nivele 1,2 și 3 al organizațiilor locale și centrale.
32. Limitarea cuantumului pensiei la 10.000 ROL sau maxim echivalentul a 3 salarii medii. Se va efectua o dreptate socială privind pensiile speciale. Interzicerea adoptării a unor alte acte normative de reglementare a unei situații favorizante pentru anumiți funcționari în stat, la ieșirea la pensie a acestora. Stop pensii speciale.
33. Fără imunitate prezidențială, parlamentară, ministerială, judecătorească.
34. Renunțarea la Codul Numeric Personal, actele de identitate vor avea, pentru actul în sine, nu cod numeric personal pentru persoană ci doar număr de înregistrare pentru actul de identitate/de naștere. *
*Odată cu reglementarea CNP, românii au ajuns garantie de efectuare a unor împrumuturi, pe baza forței de muncă a acestora, sclavi cu acte "în regulă" ai Corporației Financiare Internațională precum și ai Coroanei Britanice.
35. Parlament, sau Marea Adunarea Națională (cu trei camere cu rol legislativ) de maxim 300 de membri. Camerele vor fi ierarhizate în funcție de vârstă și de vechimea în muncă, studii și specialitate.
36. Crearea unui proporții directe, raportată la numărul de membri, privind proprietatea pământului României a unor culte religioase. *
In zona Ardealului, o mare parte din pământul agricol și forestier se afla in proprietatea bisericilor catolice și protestante, culte religioase ce au puțini membri în România și dețin o proprietăți imense de teren agricol și forestier, total disproporțional cu numărul de membri al acestor culte și cu numărul de creștini-ortodocși în România, respectiv zona Ardealului .
37. Interzicerea oricărei forme de solicitare a autonomiei teritoriale a diferitelor minorități ce conviețuiesc cu românii în statul român. Pedepse dure pentru nerespectarea autonomiei statului român.
38. Interzicerea oricărui act sau oricărei forme de atac la adresa credinței românilor, respectiv creștin-ortodoxă, credință ce o poartă mai mult de 80% din populația României. Pedepse dure pentru acțiuni și fapte ce denigrează și atacă credința hristică-ortodoxă a românilor sau istoria dacilor și credința zamolxiană a acestora, în special pentru cele promovate în spațiul public.
38.1 Introducere în noua Constituție, a noului stat format, a modului de formare a familiei dintr'un bărbat și o femeie precum și a modului de călăuzire a românilor după credința în Sfânta Treime formată din Dumnezeu-Tatăl, Dumnezeu-Fiul și Maica Domnului.
39. Interzicerea avortului, excepție sarcina survenită în cazul violului și minorele sub 16 ani însărcinate.
40. Pedepse dure pentru părinții ce oferă, spre adopție, copii lor, cetățenilor străini precum și interzicerea ingerințelor străine în sistemul educațional național .
41. Schimbarea steagului national . Forma: albastru sus pe orizontală, galben mijloc pe orizontală, roșu jos pe orizontală, lupul dacic pe mijlocul tricolorului, în formă de cerc , iar în centrul cercului acvila cu crucea în cioc*.
*Între zamolxianism, credința dacilor, și creștinismul actual al românilor există legături puternice și asemănări ce arată puternica spiritualitate a poporului român, înrădăcinată adânc în tradiții, folclor, proverbe, legende, zicale și obiceiuri regionale precum și în arhaismele și regionalismele țării noastre.
42. Schimbarea imnului național.
43. Declararea statului monarhic-corporatist actual România falimentar ca urmare a actelor de trădare, subminare a economiei naționale, furt, înșelăciune, corupție.
44. Plata datoriilor externe statului monarhic-corporatist actual de către persoanele ce au comis acte de trădare, subminare a economiei naționale, furt, înșelăciune, corupție împotriva României și românilor prin confiscare existinsă a averilor ilicite. Ce va rămâne de plătit se va negocia cu organismele internaționale implicate, în funcție de cuantumul financiar oferit de România din punct de vedere a resurselor prăduite de'a lungul a ultimelor 30 de ani
45. Reglementarea și legiferarea noului stat, Geția, republică prezidențială/monarhie constituțională, cu principii ale democrației directe, ca stat suveran, independent, unitar și indivizibil cu drepturi depline, interne și internaționale, și în forma sa teritorială în conformitate cu Marea Unire din 1918 și Tratatului de la Trianon, în limba străbunilor geto-daci, cu arhaismele și regionalismele limbii noastre dragi. Efectuarea de alegeri, în maxim 3 luni, cu respectarea punctului 31 al Proclamației.
46. Interzicerea obligativității a învățării unei anumite limbi străine. Învățarea și înscrierea la cursuri de limbi străine va deveni facultativă.
47. Digitalizarea sistemului de stat cu excepția celui educațional.*
*Este imperios necesar eficientizarea și maximizarea operativității sistemului de stat prin digitalizarea acestuia însă, în același timp, trebuie să protejăm copii de pericolul tehnologiei actuale. Banii vor veni de la nationalizarea BNR și emiterea de monedă nouă.
48. Terenurile , clădirile și proprietăți mobile ce se vor dovedi a fi fost luate în proprietate prin mijloace dolosive și încălcarea legii vor intra în posesia noului stat format urmând a se investi ori vândute cetățenilor români cu condiția dezvoltării unor proiecte.
49. Naționalizarea a unei părți din producția internă , din toate domeniile, și a comerțului intern, și a sistemului bancar urmând ca după o perioadă de maxim un an să fie vândute active până la maxim 49% din totalul acestora astfel încât noul stat să aibă minim 51 % din activele unei societăți, întreprinderi, fabrici, uzine, etc. *, **
Este obligatorie și necesară această măsură pentru a forma un plan general de reconstrucție a țării și, o dată format acest plan, orice cetățean român poate fi acționar la aceste societăți, întreprinderi, fabrici, uzine s.a.m.d. până la un maxim total de 49% pentru cetățenii români și minim 51% pentru stat.
** In funcție de importanța strategică din punct de vedere al al siguranței și securității naționale limitele de 49, respectiv 51 % pot suferi modificări. *** Neîndeplinirea unor obligații fiscale sau ce țin de natura activelor-financiare vor fi pedepsite.
50. Oferirea cetățeniei române (getice) de către cetățenii altor state după minim două generații ce au locuit pe teritoriul noului stat format.
51. Obligația a minim trei generații cu cetățenie română (getică) pentru persoanele ce doresc a lucra în cadrul sistemului de stat iar în funcții publice înalte a minim patru generații de viețuire pe pământurile străbune getice. Pedepse dure pentru fals și uz de fals, inclusiv pedeapsa cu moartea.


Codescu Marius-Costin    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Codescu Marius-Costin să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

kysytään!-- Large modal -->