Primarii Bucurestenilor. Ajunge!!! STOP!!! Nu mai semnati autorizatii de taiere a parcurilor, padurilor si spatiilor vezi !!!!

Acordarea avizului pentru defrisarea(taierea) parcurilor,arborilor si spatiilor verzi din Bucuresti este de ``competenta`` unui Serviciu din cadrul unei Directii de Mediu din PMB
Este total inadmisibil si ilegal modul in care s-a stabilit ``autoritatea`` competenta sa ia asemenea decizii radicale privind zonele verzi din Bucuresti.
Acest serviciu nu numai ca nu asigura protectia arborilor si, pe cale de consecinta, a spatiilor verzi, parcurilor, biodiversitatii, etc din Bucuresti, ci, dimpotriva, actioneaza exact in sens contrar.
Astfel se explica si multe dintre procedurile de impeachment ale Uniunii Europene care sunt in curs de derulare impotriva Primarului General al Municipiului Bucuresti, privind nerespectarea reglementarilor europene referitoare la protectia mediului


Lacrima Ciorbea    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Lacrima Ciorbea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...