Prelungirea rezidentiatului

In atentia Ministerului Sanatatii! O categorie destul de afectata de pandemia SARS-COV2 este aceea a medicilor rezidenti. Au fost afectati  medicii rezidenti din spitalele desemnate pentru a trata pacienti pozitivi pentru infectia SARS-COV2, medicii rezidenti din alte spitale unde accesul pacientilor a fost semnificativ diminuat pentru a limita raspandirea virusului, dar si medicii rezidenti relocati in unitati de tip DSP sau Telverde. Acestia nu au putut parcurge curricula de pregatire conform programei adresate fiecarei specialitati, astfel, se solicita prelungirea rezidentiatului cu numarul de luni in care accesul la pregatirea necesara a fost restrictionat.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Dobre Diana să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...