Prelungirea liniei de troleibuz 17 de la strada Enric Baader până la Arena Aquasport (Fostul Ștrand al Tineretului)

Adaptarea transportului public la cerințele urbane actuale este un factor necesar în ceea ce privește creșterea calității vieții în Municipiul Timișoara. Astfel, traseele de transport conectează foarte eficient zona Modern cu centrul orașului, dar nu și cu zona de nord a orașului, principala zona comercială și de birouri a Municipiului Timișoara. Astfel, consider oportună prelungirea liniei de troleibuz 17 din actualul terminus, Strada Enric Baader, până la Arena Aquasport, stația terminus a liniei de troleibuz 11.

Avantajele prelungirii traseului:

1. Conexiune directă cu zona comercială și de birouri Iulius Town
  2. Conexiune directă cu zona comercială din Calea Aradului
  3. Creșterea utilizării liniei 17, o linie de troleibuz utilizată mult sub potențial
  4. Reducerea poluării și decongestionarea traficului

Vlad Cumpănaș    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Vlad Cumpănaș să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.