Prelungirea liniei de autobuz 301 până la Pasaj CFR Tunari / Extension of bus line 301 to Pasaj CFR Tunari

RO: De astăzi a apărut o problemă la STB mai precis pe linia autobuzului 301 Piața Romană până la Pasaj CFR Tunari care s-a scurtat până la Jollie Ville fără ca publicul să cunoască motivul, având în vedere că servea ca legătură pentru sute de persoane care lucrează în Voluntari și Tunari. Semnează pentru revenirea la ruta inițială P-ța Romană - Pasaj CFR Tunari pe linia de autobuz 301. 

ENG: From today bus line 301 will end its route to Jolie Ville :( Please signs this petition so that the Bucharest Transport Company to restore bus line 301 initial route from P-ța Romană to Pasaj CFR Tunari as hundreds of people working in Voluntari and Tunari were left with no option of public transport to and from northen residencial areas of Bucharest

3012.jpg

 

 


Laurentiu Dumitru    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Laurentiu Dumitru să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...