Cerem pozitia oficiala a TVR fata de angajatul sau, Liana Stanciu!

Televiziunea Romana este o institutie publica, finantata din bani publici. Discriminarea este o practica interzisa prin lege, atat prin Codul Civil cat si prin Codul Penal, interzicandu-se practicile discriminatorii cat si incitarea la ura. 

Prin prezenta petitie, cerem TVR pozitia oficiala fata de actiunile unui angajat, cu notorietate in opinia publica, LIANA STANCIU, membra a asociatiei homofobe "Coalitie pentru familie", ce militeaza pentru modificarea Constitutiei, in vederea restrangerii ireversibile a drepturilor minoritatilor sexuale din Romania. Acest demers de limitare a drepturilor (chiar si potentiale) este in esenta neconstitutional, pe langa o invitatie la discriminare, fapta sanctionata de Codul Penal, Capitolul IV, articolul 317, "Instigarea la discriminare" .

Cerem Televiziunii Publice urgent o pozitionare si eventual o delimitare publica fata de actiunile acestei doamne, si implicit respectarea Regulamentului de Ordine Interioara si a deontologiei profesionale, prin desfacerea contractului sau a contractelor (daca e vorba de mai multe contracte comerciale sau civile) cu doamna Liana Stanciu sau firma detinuta de aceasta.