Portret pentru eternitate

Cu totii suntem de acord ca, cel mai important lucru pe lumea aceasta il reprezinta copiii. Iar pentru parinti, surprinderea momentelor importante, deosebite, unice, cu ajutorul fotografiilor, este nu doar o sursa de energie si bucurie, ci si un izvor de sentimente profunde care renaste de fiecare data cand revezi clipe, chipuri si locuri cu ajutorul fotografiilor. Este, poate, cel mai la indemana mod de a pastra pentru vesnicie o amintire cu insemnatate si care a avut asupra fiecaruia din noi, un impact negandit.

Amintirea primului contact direct cu noul nascut reprezinta pentru fiecare parinte in parte, mama sau tata deopotriva, ceva ce nu poti descrie in cuvinte, ceva ce poate de multe ori, din cauza emotiilor, realizezi ca ti s-a sters instant din minte. De aceea, o fotografie realizata exact atunci, cand emotiile pun stapanire pe ratiunea nostra, este esentiala, e o amintire eterna.

Cred cu tarie ca multi parinti sunt in asentimentul meu si si-ar dori sa isi poata fotografia copilul, noul-nascut, in primele lui clipe de viata. De aceea, va rog sa sustineti aceasta petitie, pentru a ni se permite, din nou, sa ne putem fotografia copiii la iesirea din salile de nastere.

Dorinta mea este ca prin aceasta petitie sa reusim sa convingem conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, sa ne permita sa pastram amintirea primei intalniri cu bebelusii nostri, prin realizarea fotografiilor la prima intalnire cu acestia.

Va multumesc!


Raluca-Bianca Boloș    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Raluca-Bianca Boloș să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook