Politia romana trebuie sa pedepseasca abuzatorii animalelor!

In toate tarile civilizate, cei care maltrateaza sau ucid cu cruzime animalele sunt aspru pedepsiti de catre politie. Astfel, a fost salvata viata a milioane de femei si copii care au fost protejati de viitori criminali, pedofili, violatori. Un studiu al FBI a dovedit ca peste 70% dintre cei care  au abuzat, violat sau ucis copii, femei, batrani, in general persoane care nu se pot apara asa cum nici animalele nu o pot face, au inceput prin a maltrata sau ucide animalele cu sadism.

In Romania, cand un animal este torturat, toata lumea se bucura. Recent un comentariu spunea ca toate tarile au violatori, pedofili si criminali ca si cum asta ar trebui sa fie ceva normal si nu ar trebui sa ne ingrijoreze. Insa cei care fac rau oamenilor, au inceput intotdeauna prin a face rau animalelor. Vitezomanii isi incearca puterile masinilor pe animale, sfarsind prin a ucide oameni chiar si pe trecerile de pietoni. Ucigasul de la coafor tortura caini in timpul liber. Daca era pedepsit, sotia lui era acum in viata. Un batran a fost ucis de un adolescent de 15 ani, care in urma cu un an a maltratat un caine. Lista este foarte lunga si trebuie sa ne gandim la toate vietile copiilor, femeilor si batranilor care ar fi putut fi salvate, daca politia ar fi oprit la timp criminalii cand ucideau sau torturau animale. Daca politia ar fi actionat la timp, in loc sa rada, sa faca piedute plangerile cu privire la abuzurile comise de oameni impotriva animalelor, viata a sute de mii de oameni era protejata.

Daca...

Din pacate, Romania este raiul pedofililor, raiul violatorilor, raiul criminalilor, raiul celor care isi abandoneaza sau isi abuzeaza sexual copiii. Ni se spune ca am fi idealisti sa incercam sa reducem numarul lor. Dar de ce sa nu incercam? Daca i-am opri pe acesti infractori inainte de a ajunge la oameni, cand inca comit crime impotriva animalelor?

Pe aceasta cale tinem sa amintim ca in prezent politia romana NU FACE ABSOLUT NIMIC pentru a investiga cazurile de cruzime indreptate impotriva animalelor si ale protectorilor lor si pentru a-i pedepsi pe cei care maltrateaza sau ucid cu cruzime animalele, facandu-se partasi la crimele pe care abuzatorii animalelor le comit mai tarziu impotriva copiilor, femeilor, batranilor, persoanelor cu dizabilitati si in general impotriva celor care la fel ca si animalele nu se pot apara.

Pe langa faptul ca autoritatile locale pierd peste 40.000.000 euro/an din neaplicarea legii privind protectia animalelor prin sanctionarea celor care abuzeaza animalele, politia incurajeaza tacit infractiunile prin neaplicarea sanctiunilor contraventionale si penale prevazute de lege.

Avand in vedere cele de mai sus, solicitam politiei romane sa aplice masuri proactive de protejare a vietii oamenilor, prin aplicarea de sanctiuni, conform legii, celor care abuzeaza animalele, astfel incat sa salveze viata oamenilor inainte ca aceste tragedii sa aiba loc.

 

 

http://www.peta.org/issues/companion-animals/animal-abuse-and-human-abuse-partners-in-crime.aspx

http://www.pet-abuse.com/pages/abuse_connection.php

http://www.peta.org/issues/companion-animals/human-animal-abuse.aspx

http://www.peta.org/issues/companion-animals/animal-family-violence.aspx

http://www.mediapeta.com/peta/PDF/AnimalAbuseHumanAbuse.pdf
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )