Poligon CNVA

Colegiul National "Vasile Alecsandri" - templu al invatamantului galatean, a excelat in toti cei 145 de ani de activitate prin rezultatele academice exceptionale, dar si prin activitatile extra curiculare pe care la desfasurau elevii in cadrul cluburilor sau impreuna cu profesorii liceului.

"În calitatea sa de director, deputat și efor al învățămăntului din județul Covurlui, Ioan Tohăneanu,[...] a continuat extinderea spațiului de școlarizare prin construirea unei noi aripi a clădirii liceului, a sălii de spectacole – amfiteatrul și puțin mai târziu a bazei sportive; sala de gimnastică, bazin de înot și POLIGON DE TIR. " este scris in istoricul liceului Alecsandri.

In anii 1976-1977 activitatea poligonuluia fost oprita si a ramas prada a timpului pana in prezent. Astazi un grup de elevi doreste sa il readuca la viata, sa ii redea splendoarea si sa atraga elevii catre activitati deosebite, iesite din comun si unice in viata liceala a orasului nostru.

Daca CNVA-ul are in patrimoniu bazin de inot, sala de fitness, doua terenuri de fotbal si tabara proprie(http://adevarul.ro/locale/galati/vezi-reusit-colegiul-national-vasile-alecsandri-galati-devina-liceu-stat-tabara-proprie-cheia-1_50ad90507c42d5a663975ff4/index.html#) de ce sa nu aiba si un poligon ce are efecte terapeutice precum: destresarea, imbunatatirea atentiei si a controlului muscular, precum si a vazului?

Prin semnare, autorizez pe Prunau Sabin să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.