PLANGERE CATRE PROCURORUL GENERAL AL ROMANIEI PENTRU MANIPULAREA SI CRIMELE IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN DIN TIMPUL PANDEMIEI COVID-19

PETITIE – NASUL TV si ASOCIATIA R.A.D.U.

( Responsabili Aparam Democratia Uniti)

PLÂNGERE CĂTRE PROCURORUL GENERAL AL ROMÂNIEI PENTRU MANIPULAREA ȘI CRIMELE ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN DIN TIMPUL PANDEMIEI COVID-19

SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE !

Prin semnătura mea, autorizez SOLUȚIA pentru măsurile ilegale din pandemie.

Cerem Procurorul General al României să ia urgent măsuri pentru următoarele:

1. Cetățenii români au fost constrânși să se vaccineze, altfel își pierdeau locurile de muncă și multe alte drepturi, în cazul în care că nu se vaccinau și nu dețineau un certificat de vaccinare. În acest context, cerem Procurorului General să fie iertați toți cei care s-au vaccinat “la chiuvetă”, pentru că, în acest fel, și-au salvat viețile lor și ale familiilor lor. Așa au reușit să-și întrețînă familiile, au putut să-și ajute semenii care nu aveau certificate de vaccinare. De asemenea, mulți români din diaspora au reușit să-și continue munca și să trimită bani în țară, după ce s-au descurcat, cum au putut, să obțînă câte un certificat de vaccinare care le-a oferit, în esență, dreptul la viață. Toți medicii, asistentele și alte cadre medicale care au ajutat la “vaccinarea la chiuvetă” să fie GRAȚIAȚI! Cerem PROCURORULUI GENERAL lista cu medicii și cadrele medicale trimiși în judecată, pentru ca noi să-i APĂRĂM!

2. La o perioadă relativ scurtă de timp, de la încetarea unui spectacol mediatic nemaintâlnit, în istoria României, în care majoritatea PRESEI ROMÂNEȘTI, fie că este vorba despre televiziuni, ziare, publicații online sau radiouri, a fost plătită din bani guvernamentali, pentru a susține orbește campaniile de vaccinare, un experiment fară precedent făcut pe cetățenii români.

Cealaltă categorie, așa zișii influenceri, vedete, etc., care au fost plătiți de Guvernul României pentru a promova campania de vaccinare.

Cerem PROCURORULUI GENERAL al ROMÂNIEI să ancheteze urgent aceste FAPTE, iar PRESA PLĂTITĂ de către GUVERN să de-a BANII ÎNAPOI!!!

NASUL TV si ASOCIATIA R.A.D.U.    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez NASUL TV si ASOCIATIA R.A.D.U. să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.