PLAGIATUL = FURT. NU VREM UN HOȚ LA CONDUCEREA MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE!

Mai mult de un an, Sindicatul Polițiștilor din România ”Diamantul” a reacționat față de suspiciunile de plagiat ale doctorului Lucian Bode, încă Ministru al Afacerilor Interne și chiar ne-am permis prin ianuarie 2022 să punem umărul la demascarea potlogăriei acestuia, devoalând modul dubios în care Universitatea Babeș Bolyai a acceptat înscrierea acestuia la programul de doctorat. Asta în condițiile în care acesta nu putea face realmente dovada unei preocupări științifice susținute și consistente, care să-i fi deschis o apetență pentru o cercetare academică. Am avut parte de lămuriri chiar de la Universitate. Pentru cei interesați, găsiți conținutul pe acest link: https://sprd.ro/?p=1279.

Acum, nu mai există dubii, pusă la zid de societatea civilă și rușinată, Universitatea Babeș Bolyai a fost nevoită să reia studierea tezei de doctorat dubioase și finalmente a recunoscut evidența, Lucian Bode este plagiator dovedit.

Pe cale de consecință, întrucât plagiatul este un furt intelectual, considerăm că menținerea lui impostorului Lucian Bode în fruntea Ministerului Afacerilor Interne și implicit al Poliției Române, constituie un prejudiciu de imagine fundamental și solicităm domnului Președinte al României demiterea imediată a acestuia.

Prin urmare, adresăm tuturor cetățenilor - polițiști, jandarmi, pompieri, pensionari MAI - să se alăture poziției noastre și să semneze pentru destituirea impostorului Lucian Bode de la conducerea Ministerului Afacerilor Publice.

 


Josanu Vitalie    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Josanu Vitalie să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...