Pistă pentru biciclete pe Calea Urseni

Screenshot_20231031_195542_Google.jpg

Petiție adresată autorităților competente: Primaria comunei Moșnița Nouă si Consiliul Judetean Timiș

Recent, fiul nostru minor,  membru al comunității comunei Moșnița Noua, a fost grav accidentat de o mașină, pe Calea Urseni, în timp ce circula regulamentar cu bicicleta. Lipsa unei infrastructuri adecvate pentru bicicliști pe acest tronson a condus la acest incident regretabil. Din păcate, deplasarea pe aceasta rută este un adevărat joc de Ruleta rusească,  din cauza lipsei unei piste de biciclete sigure.

Drumul este extrem de ingust și foarte slab semnalizat, neluminat si plin de denivelari. Lățimea drumului abia permite trecerea a două autoturisme. Pentru un biciclist, drumul nu prezinta siguranță.

Noi, semnatarii acestei petiții, dorim să solicităm în mod ferm construirea unei piste de biciclete pe Calea Urseni, (tronsonul Urseni - Timisoara). O astfel de pistă ar aduce numeroase beneficii pentru comunitatea noastră, printre care:

1.Creșterea siguranței: O pistă de biciclete  ar asigura o rută sigură pentru bicicliști, reducând riscul de accidente. In secolul XXI, această siguranță pe drumurile publice ar trebui să fie un lucru normal. Dorim ca cei dragi ai noștri să se intoarcă cu bine acasă 

2.Promovarea transportului ecologic: O pistă de biciclete ar încuraja mai mulți locuitori să folosească bicicleta ca mijloc de transport, reducând astfel poluarea și aglomerația in trafic.

3. Îmbunătățirea calității vieții: O pistă de biciclete ar îmbunătăți mobilitatea și accesibilitatea pentru toți locuitorii zonei, oferind o alternativă sănătoasă la mijloacele de transport in comun

În concluzie, solicităm autorităților locale și județene să ia în considerare această petiție și să aloce resursele necesare pentru construirea unei piste de biciclete pe Calea Urseni, (Urseni -Timișoara). Nu dorim ca vreun alt copil sa treaca prin groaza si durerea unui accident rutier. Ne dorim ca nici un alt părinte sa nu experimenteze spaima și neputința care însoțesc un astfel de eveniment

Semnează această petiție pentru a sprijini construirea pistei de biciclete și pentru a face Timișoara și zonele limitrofe mai prietenoase pentru bicicliști și locuitori !

Semnat,

Ioana Todoran

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Ioana Todoran va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...