PIATA in CLINCENI - "Piata de langa casa"

Dragi prieteni,

Una din principalele probleme ale comunei Clinceni este lipsa unei piete agroalimentare. (desi avem stadion, echipa de fotbal, planuri pentru piscina si mall etc). De-a lungul timpului am discutat atat cu producătorii locali, cât şi cu cetăţeni interesaţi să cumpere produse locale, care mi-au comunicat nemulţumirea lor privind lipsa uneui astfel de spatiu. Cele mai apropiate piete sunt cele din Domnesti si Bragadiru. Piata din Domnesti nu indeplineste nici macar cele mai mici standarde cu privire la o piata dintr-o tara membra a UE in anul 2020. Atat piata din Domnesti cat si cea din Bragadiru se afla la o distanta considerabila fata de centrul comunei.

Prin urmare, va rugam sa sprijiniti aceasta initiativa prin care vom solicita aparatului administrativ al primariei, demarare de urgenta a procedurilor de constructie a unei piete agroalimentare in CLNCENI.

Solicitam ca aceasta piata

- să fie amplasata cat mai central, astfel incat sa raspunda in egala masura nevoilor tuturor locuitorilor si prin urmare sa devina un punct de interes local,

- sa fie preponderent agroalimentară, cu produse proaspete direct de la producători, (pentru că deja există alte magazine (de tip supermarket) în localitate care acoperă celelalte nevoi ale locuitorilor)

- costul noii piețe să fie unul rezonabil, ca pentru o construcție ușoară cu dotările de bază; restul dotărilor suplimentare vor fi investiția celor care închiriază spații.

- sa se realizeze in urma unui studiu de impact si fezabilitate in care se va stabili locatia, marimea, regimul de inaltime (daca este cazul)

- in studiuluil de impact sa se trateze neaparat si problema traficului (din care sa rezulte clar si amenajarea unei parcari in imediata apropiere, pentru a nu aglomera traficul in zona).

Va multumesc,

Ciprian Bozian

Ciprian Bozian    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Ciprian Bozian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.