VREM ca micuta ANNA ALEXANDRA DIREYA sa fie readusa la sânul mamei!

FB_IMG_1670099368061.jpgPetiție de solidaritate cu Andreea Arabela Mudava și Ina Stana Rebigan

INA Stana Rebigan, bunică și mamă, vă roagă să o ajutați să șteargă lacrimile fetei ei Andreea Arabela Mudava, căreia i-a fost răpita fetita Anna Alexandra DIREYA.
Andreea Arabela Mudava solicita Norvegiei să îi dea înapoi pe Anna Alexandra DIREYA, născută în 03.01.2021 în Fredrikstad, Norvegia! Fiecare oră , fiecare zi, conteaza, fetita este traumatizată pentru că suferă departe de mama ei, fără sa înțeleagă de ce mama ei nu este lângă ea! Andreea, mama ei, suferă departe de fetiță și își face griji în fiecare clipă, fiind îndurerată pentru că tatăl fetitei încearcă să o facă să își uite mama, pentru că nu ii mai dă dreptul să o vadă nici măcar prin video! În sufletul Andreei este o durere de nedescris!
Vă rugăm, solicităm autorităților din Norvegia să o readucă pe Anna Alexandra în îngrijirea mamei ei ANDREEA Arabela Mudava, în bratele mamei ei!
Anna Alexandra a fost răpita de tatăl ei împreună cu agenti de la BARNEVERNET din Fredrikstad - Norvegia. Au preluat fetita pretinzând că o vor aduce a doua zi, fără a întocmi un document, fără a prezenta un act în baza căruia acționează , prin intimidare, dar și prin înșelătorie pt ca au susținut că o vor aduce a doua zi, ca o iau doar ca să vadă cum se comportă tatăl cu fetita o zi și o noapte, întrucât ceruse și el custodia (noi fiind în proces de separare). De fapt felul în care au procedat este o răpire pentru ca ei au confiscat acest copil în baza unor denunțuri calomnioase și mincinoase ale tatălui fetitei și fără a avea un document, o hotărâre, nici dovezi în acest sens, care să le dea dreptul de a prelua fetița. Practic au mers la intimidare, prin înșelătorie, printr-un abuz.
Opriti abuzurile tatălui și ale organizației BERNEVERNET! Respectați Convenția privind Drepturile Copilului!
Respectați dreptul mamei de a-și îngriji și crește cu grijă și iubire fetița !
Vă rugăm ajutați-ne să îi fie redat Andreei dreptul de a-și ține copilul în brațe , dreptul de a fi MAMĂ! Legătură mamei cu copilul ei nu poate fi îngrădită, nu poate fi eliminată!
Andreei i s-a răpit dreptul de a-și hrăni, îngriji și îmbrățișa copilul! Andreea vrea sa își țină copilul în brate, să ii ofere toată dragostea și grija ei de mamă !
Avem nevoie de susținere morală, umană, avem nevoie de ajutorul dvs. și de semnăturile dvs. sperând ca Andreei i se va reda dreptul de a fi MAMĂ pentru fetița ei Anna Alexandra, Ilincuta noastră, atât fizic, cât și emoțional!
Vă rugăm din suflet ajutați-ne, semnați petiția!

Orice ajutor este binevenit la WHASTAPP 0040764130979


Ina Stana Rebigan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Ina Stana Rebigan va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...