SUSŢINEM CONSOLIDAREA VALORILOR UMANE, SUSŢINEM ELEVAREA CONŞTIINŢEI UMANE

SEMNĂM PETIŢIA PENTRU ZIUA MONDIALĂ A CONŞTIINŢEI

„Eu sunt mai mult decât o simplă fiinţă. Eu sunt suflet. Eu sunt iubire. Eu sunt conştiinţă!” La fel eşti şi tu. La fel suntem toţi!

 

Dragi Semeni,

 

Cei mai multi dintre noi doresc să îşi trăiască viaţa în linişte, în armonie, să fie sănătoşi, să aibă siguranţă materială şi financiară, securitate socială, să fie prosperi.

Unii au acceptat anumite situaţii pentru a avea toate cele dorite. Alţii încă tânjesc după acestea simţindu-se neputincioşi să trăiască o viaţă decentă.

Dar cel mai trist este că unii nu îşi doresc nimic din toate acestea, trăind şi astăzi în frică şi disperare.

De aceea dorim să ne deschidem mintea şi către cunoaşterea înaltă a sufletului, a conştiinţei pure şi a iubirii universale. Ne dorim să gândim şi să acţionăm doar pentru cel mai înalt bine comun şi să fim în unitate cu Umanitatea, cu Viaţa şi cu Universul, pentru a trăi cu toţii cu bucurie, în bunăstare şi în siguranţă. Totodată dorim să sărbătorim măreţia Vieţii, a Umanităţii, a Terrei şi a Universului.

Vrem să ştiţi că am iniţiat acest demers şi că semnaţi pentru bunăstare, bună înţelegere şi sprijin reciproc, pentru menţinerea siguranţei umanităţii, pentru sănătate, pace şi armonie în Univers. Iar dacă suntem uniţi, această stare se va îmbunătăţi la nivel individual şi se va resimţi la nivel instituţional, cât şi nivel la global.

Prin prezenta petiţie dorim să asigurăm o cunoaştere cât mai largă a acestui demers de consolidare globală a celui mai înalt sentiment uman şi de sărbatorire a Universului în ansamblul lui şi  solicităm respectuos atât susţinerea Instituţiilor de Drept cât şi a Dumneavoastră.

Vă rugăm să semnaţi Petiţia şi să susţineţi consolidarea, practicarea şi sărbătorirea globală al celui mai înalt sentiment uman, iubirea universală în ziua de 11 August – ZIUA MONDIALĂ A CONŞTIINŢEI.

 

Muţumim.

  

IUBIREA – PUTEREA SUPREMĂ

Caut să înţeleg ce s-a întâmplat,

De noi şi de semeni, ne-am îndepărtat?

Oare am uitat să iubim cu adevărat?

Lăcomia, ura şi egoismul să ne fi acaparat? 

 

Haideţi să gândim, să ne reamintim

Că iubirea adevărată, în sufletele noastre e purtată.

E starea cea mai simplă şi puterea cea mai tare,

Nu costă nimic şi are valoarea cea mai mare.

 

Să conştientizăm şi să exprimăm

Iubirea de sine şi de semeni, mai bine.

O lume a iubirii noi să clădim,

Vise şi vieţi să nu mai zdrobim.

Timpul şi Energia înalt să Investim! 

 

Să menţinem Lumina Iubirii aprinsă,

Să schimbăm durerea cu Bucuria necuprinsă.

Mâinile să ne dăm, să cooperăm şi 

Suflete goale, cu iubire pură să umplem!

La vibraţia înaltă a Vieţii să ne ridicăm!

 

Conştiinţa noastră ne spune mereu,

C-am venit şi să dăm şi nu doar să luăm.

Iubitori, generoşi şi altruişti să fim,

Haideţi Semeni, cu Forţa Supremă a Iubirii să ne întărim! 

 

...

 

Către:

                    Organizaţia Naţiunilor Unite New York, Statele Unite ale Americii

 

Spre ştiinţă:    Preşedintelui României,  Domnul Klaus Iohannis   

                       Preşedintelui Uniunii Europene,  Domnul Donald Tusk

     

 

 

                                                                    PETIŢIE

                    

      pentru declararea la nivel mondial a zilei de 11 AUGUST – ZI MONDIALĂ A CONŞTIINŢEI

 

       Pentru a se asigura o cunoaştere cât mai largă, vă solicităm respectuos să ne susţineţi în prezentul demers de consolidare globală al celui mai înalt sentiment uman, iubirea universală, prin înregistrarea şi declararea la nivel mondial a zilei de 11 AUGUST ca ZI MONDIALĂ A CONŞTIINŢEI, pe baza considerentelor de mai jos:

  • În esenţă, cu toţii suntem suflete, suntem iubire, suntem conştiinţă. Avem nevoie să primim şi să dăruim iubire, să simţim şi să trăim în iubire;
  • Viaţa umană nu se trăieşte în frică,  în lipsuri şi durere şi nu presupune o luptă zilnică pentru supravieţuire, ci se trăieşte cu bucurie, în linişte şi armonie şi reprezintă o evoluţie şi o contribuţie personală la progresul umanităţii;
  • Dacă în toate acţiunile noastre luăm în considerare şi voinţa cea mai înaltă a sufletului nostru, a conştiinţei pure, a iubirii universale şi dacă gândim şi facem doar binele suprem universal  noi suntem în unitate cu Umanitatea, cu Viaţa şi cu Universul iar existenţa noastră ar fi mult mai armonioasă;
  • O consolidare, prin cultivarea iubirii şi cunoaşterii universale şi o sărbătorire globală a acestor valori umane, vibraţia înaltă a sufletului, conştiinţa pură, iubirea universală, constituie un pas important spre o evoluţie superioară, spre bunăstare, bună înţelegere şi sprijin reciproc. Acestea sunt necesare pentru menţinerea siguranţei umanităţii, pentru sănătate, pace şi armonie în lume, pentru prosperitate. Acestă stare se îmbunătăţeşte la nivel individual şi se va resimţi atât la nivel instituţional, cât şi la nivel global;
  • Invităm oamenii să trăiască şi pe vibraţia înaltă a sufletului, a conştiinţei pure, a iubirii universale şi să se cunoască cu adevărat deoarece considerăm că în felul acesta descoperim cât mai mult din potenţialul uman;
  • Prezenta petiţie face apel permanent la încetarea oricăror atacuri care au efecte dăunătoare asupra Umanităţii, Vieţii, Terrei şi Universului şi pentru promovarea exclusivă a acţiunilor benefice universale.

Astfel cum suntem conectaţi la nivelul sufletului de către Sursa Creatoare, să ne conectăm şi la nivelul fizic,  să ne dăm mâinile, sau să ne îmbrăţişăm la Sărbătoarea Mondială a Conştiinţei. Oriunde am fi: acasă, la serviciu, pe stradă, să ne dăm mâinile şi să conştientizăm că în fapt noi ne dorim doar binele cel mai înalt.

Prezenta petiţie este înaintată pentru o viaţă mai bună, pentru că dorim să consolidăm şi să acţionăm în permanenţă din cel mai înalt sentiment uman, iubirea universală  şi în fiecare an la data de 11 AUGUST să sărbătorim Iubirea, Conştiinţa, Umanitatea, Viaţa, Terra şi Universul. Iar toţi cei care dorim ne vom pune la unison pe vibraţia înaltă a sufletelor noastre  prin Meditaţia zilnică pentru binele suprem al tuturor oamenilor.

 

Vă rugăm să răspundeţi solicitării noastre, conform legilor în vigoare.

 

Cu deosebită consideraţie,

............

 

Secretarului General al Organizaţiei Naţiunilor Unite New York, Statele Unite ale Americii Domnul Ban Ki-moon

 

 

06. August. 2016

 

Notă: Propun ca locaţia şi organizatorul evenimentelor Zilei Mondiale a Conştiinţei să fie: Bucuresţi, România.

 

 

MEDITAŢIE ZILNICĂ A ZILEI MONDIALE A CONŞTIINŢEI – Meditaţie pentru binele suprem al tuturor oamenilor  (toţi cei care dorim vom spune zilnic la ora 11 această meditaţie)

Ne centrăm în lumina din adâncul sufletelor noastre şi invităm Sursa Divină care ne-a creat să ne protejeze, să ne inspire şi să ne ghideze în tot ce facem, în fiecare zi a vieţii noastre. (afirmaţie de începere care poate fi inlocuită cu exerciţii de respiraţie)

Invităm Sursa Divină care ne-a creat să ne restabilească gândurile, sentimentele, emoţiile, convingerile şi atitudinea înspre binele suprem universal.
Invităm Sursa Divină care ne-a creat să restabilească deciziile conducătorilor tuturor ţărilor pentru bunăstarea, liniştea, siguranţa şi securitatea oamenilor, pentru pace şi armonie în lume, pentru cea mai bună reprezentare a intereselor noastre.
Invităm Sursa Divină care ne-a creat să ne restabilească starea perfectă de sănătate, prosperitatea, siguranţa şi securitatea umană, materială şi financiară.
Invităm Sursa Divină care ne-a creat să ne restabilească toate acţiunile înspre bună înţelegere, pace, linişte, armonie, umanitate, libertate, independenţă. În sufletele noastre, în ţările noastre şi în întreaga lume.
Invităm Sursa Divină care ne-a creat să ne restabilească zâmbetul, bucuria şi iubirea, în fiecare zi a vieţii noastre.

Suntem plini de încredere şi recunoştinţă, faţă de Sufletul Nostru şi Sursa Divină care ne-a creat!

Simţim, vedem şi trăim binele suprem universal în interiorul nostru, până când se reflectă în lumea noastră exterioară!

 

 Sursa: http://ziuamondialaaconstiintei.org


Proiect realizat sub marca „Eu sunt Conştiinţă”    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Proiect realizat sub marca „Eu sunt Conştiinţă” să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...