Petiție pentru Retragerea Cetățeniei Române a Tatianei Costachi pentru Defăimarea Poporului Român

Prin prezenta, noi, cetățenii României, solicităm cu respect retragerea cetățeniei române acordate doamnei Tatiana Costachi, originară din Republica Moldova, în urma declarațiilor sale publice care aduc o gravă defăimare poporului român și țării noastre.

Doamna Tatiana Costachi face in mod sistematic afirmații publice extrem de ofensatoare la adresa României și a cetățenilor săi, acuzându-ne pe nedrept de nazism și de a fi urmași ai lui Hitler. 

Aceste declarații facute pe platforma TikTok, nu doar că sunt complet false și neîntemeiate, dar aduc și o ofensă majoră la adresa istoriei, culturii și valorilor românești.

Astfel de comportament din partea unei persoane care beneficiază de onoarea de a fi cetățean român si de a munci in Europa, este de neacceptat.

Este un atac direct asupra demnității naționale și subminează eforturile României de a promova valorile de respect, toleranță și democrație.

Solicităm astfel autorităților competente să analizeze situația și să ia măsurile adecvate, conform legilor și reglementărilor naționale, inclusiv posibilitatea retragerii cetățeniei române a doamnei Tatiana Costachi.

Ne exprimăm speranța că acest caz va fi tratat cu seriozitate și că se vor lua măsuri pentru a apăra integritatea și reputația nației noastre.

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Valentin va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...