PETITIE PENTRU REFORMAREA SPORTULUI IESEAN

PETITIE

PENTRU REFORMAREA SPORTULUI IESEAN

| | Baschet | | Fotbal | | Futsal | | Handbal | | Rugby | | Volei | |  


Sportul din Iasi in ultimii ani este intr-o continua panta descendenta. Chiar daca din punct de vedere demografic, Municipiul Iasi este al 96-lea oras al Uniunii Europene, si al 2-lea oras al Romaniei, fiind unul din cei 6 poli de dezvoltare economice a tarii, infrastructura sportiva si modul de organizare sunt in totalitate depasite de timp si realitatile unei tari-membre a Uniunii Europene.  

Sportul a fost, este, si va ramane mereu unul dintre cei mai puternici ambasadori ai unei comunitati si ai unui oras modern. CS Politehnica Iasi in continuare este principalul brand sportiv a Municipiului si a Judetului nostru, potentialul caruia in loc sa fie valorificat este lasat in voia sortii.

Te invitam sa semnezi acesta petitie daca:

1. Vrei ca Municipiul Iasi sa aiba o strategie moderna de dezvoltare a sportului pe termen scurt, mediu si lung, in care, de asemenea, sa fie integrat si Judetul Iasi;

2. Vrei sa fie declansat un proces transparent de reorganizare si modernizare a Clubului Sportiv Politehnica Iasi, principalului exponent al sportului de performanta din Iasi, si integrare a acestuia intr-o viziune unica de dezvoltare a sportului de masa si amatori, prin:
- Modernizarea organigramei clubului;
- Aducerea in club a profesionistilor din domeniile vitale pentru dezvoltarea unui club sportiv modern, precum marketing, branding, lucrul cu suporterii si sponsorii;  

3. Vrei sa inceapa procesul de re-branduire a clubului CS Politehnica Iasi, precum si coordonarea sportului in masa si de amatori din Iasi, in jurul acestui brand al orasului si al intregii regiuni, prin:
- Modernizarea stemei;
- Consolidarea brandului;  

4. Vrei ca sportul iesean sa aiba o stabilitate financiara, asigurata de Consiliul Local al Mun. Iasi si Consiliul Judetean Iasi, prin oferirea unei sume între 2 şi 4 % din bugetele locale, prin:
- Bugetare in totalitate transparenta si responsabila;
- Tratament egal al sporturilor-beneficiari.
- Finanţările sa se faca pe bază de proiecte
- Repartizarea resurselor financiare pentru sportul din Iasi sa fie eficienta si de impact pentru toate domeniile sportive;  

5. Vrei ca drepturile sportivilor ieseni sa fie protejate prin constituirea unui Sindicat al sportivilor din Iasi (independent de club si autoritati);  

6. Vrei sa fie modernizata infrastructura sportiva a orasului, prin atragerea fondurilor Uniunii Europene, si cele ale Guvernului Romaniei:
- Constructia unei sali Polivalente moderne la Iasi (Baschet, Handbal, Volei si Futsal);
- Construirea unui stadion modern de Rugby;
- Construirea unui stadion modern de Fotbal  

7. Vrei ca mediul privat sa fie alaturi de sportul iesean, prin responsabilitatea fata de comunitate a companiilor ce-si desfasoara activitatea in Judetul si Municipiul Iasi. Transmiterea de catre autoritatile locale si conducerea Fundatiei Sportului Iesean a unui semnal clar catre mediul de afaceri privind necesitatea implicarii in reformarea sportului iesean, atat prin suportul financiar, cat si prin transmiterea bunelor practici din domeniul de business;  

8. Vrei sa fie introduse criterii clare de performanta pentru monitorizarea activității echipelor manageriale ale cluburilor sportive din Municipiul si Judetul Iasi, bugetul carora este dependent de banii publici, pentru a ne asigura ca sportul iesean nu va mai ajunge intr-o astfel de situatie.  

Clubul Sportiv Politehnica Iasi, precum si intreg sportul iesean, sunt într-o situaţie decisiva.

Totul acum depinde de implicarea si unitatea iesenilor.

Nu fi indiferent. Implica-te ! Incepe cu o semnatura.

Asociatia Suporterilor Socios Iasi
Sediul: Iasi, str. Ciurchi nr. 2, Bl. D1, Sc. D, et. 2, ap. 4, Judetul Iasi, Romania
Telefon de contact: +40.747.526.402
email: contact@sociosiasi.ro
www.sociosiasi.ro

---------------------------------------------------------------------------
ATENTIE !
In conformitate cu  Legea nr. 233 din 2002, pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor (publicata in Monitorul Oficial nr. 296 din 30 aprilie 2002), suntem nevoiti sa adunam si semnaturi pe suport de hartie, care vor contine datele complete de identificare a petentului.
Va rog sa ne contactati pentru a stabili locurile si orele in care vom aduna aceste semnaturi conform cerintelor legii.


26195768_10215705527289958_994201902518677571_n2.jpg


Asociatia Suporterilor Socios Iasi    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Asociatia Suporterilor Socios Iasi. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook