PETITIE PENTRU REFORMAREA SPORTULUI IESEAN

PETITIE

PENTRU REFORMAREA SPORTULUI IESEAN

| | Baschet | | Fotbal | | Futsal | | Handbal | | Rugby | | Volei | |  


Sportul din Iasi in ultimii ani este intr-o continua panta descendenta. Chiar daca din punct de vedere demografic, Municipiul Iasi este al 96-lea oras al Uniunii Europene, si al 2-lea oras al Romaniei, fiind unul din cei 6 poli de dezvoltare economice a tarii, infrastructura sportiva si modul de organizare sunt in totalitate depasite de timp si realitatile unei tari-membre a Uniunii Europene.  

Sportul a fost, este, si va ramane mereu unul dintre cei mai puternici ambasadori ai unei comunitati si ai unui oras modern. CS Politehnica Iasi in continuare este principalul brand sportiv a Municipiului si a Judetului nostru, potentialul caruia in loc sa fie valorificat este lasat in voia sortii.

Te invitam sa semnezi acesta petitie daca:

1. Vrei ca Municipiul Iasi sa aiba o strategie moderna de dezvoltare a sportului pe termen scurt, mediu si lung, in care, de asemenea, sa fie integrat si Judetul Iasi;

2. Vrei sa fie declansat un proces transparent de reorganizare si modernizare a Clubului Sportiv Politehnica Iasi, principalului exponent al sportului de performanta din Iasi, si integrare a acestuia intr-o viziune unica de dezvoltare a sportului de masa si amatori, prin:
- Modernizarea organigramei clubului;
- Aducerea in club a profesionistilor din domeniile vitale pentru dezvoltarea unui club sportiv modern, precum marketing, branding, lucrul cu suporterii si sponsorii;  

3. Vrei sa inceapa procesul de re-branduire a clubului CS Politehnica Iasi, precum si coordonarea sportului in masa si de amatori din Iasi, in jurul acestui brand al orasului si al intregii regiuni, prin:
- Modernizarea stemei;
- Consolidarea brandului;  

4. Vrei ca sportul iesean sa aiba o stabilitate financiara, asigurata de Consiliul Local al Mun. Iasi si Consiliul Judetean Iasi, prin oferirea unei sume între 2 şi 4 % din bugetele locale, prin:
- Bugetare in totalitate transparenta si responsabila;
- Tratament egal al sporturilor-beneficiari.
- Finanţările sa se faca pe bază de proiecte
- Repartizarea resurselor financiare pentru sportul din Iasi sa fie eficienta si de impact pentru toate domeniile sportive;  

5. Vrei ca drepturile sportivilor ieseni sa fie protejate prin constituirea unui Sindicat al sportivilor din Iasi (independent de club si autoritati);  

6. Vrei sa fie modernizata infrastructura sportiva a orasului, prin atragerea fondurilor Uniunii Europene, si cele ale Guvernului Romaniei:
- Constructia unei sali Polivalente moderne la Iasi (Baschet, Handbal, Volei si Futsal);
- Construirea unui stadion modern de Rugby;
- Construirea unui stadion modern de Fotbal  

7. Vrei ca mediul privat sa fie alaturi de sportul iesean, prin responsabilitatea fata de comunitate a companiilor ce-si desfasoara activitatea in Judetul si Municipiul Iasi. Transmiterea de catre autoritatile locale si conducerea Fundatiei Sportului Iesean a unui semnal clar catre mediul de afaceri privind necesitatea implicarii in reformarea sportului iesean, atat prin suportul financiar, cat si prin transmiterea bunelor practici din domeniul de business;  

8. Vrei sa fie introduse criterii clare de performanta pentru monitorizarea activității echipelor manageriale ale cluburilor sportive din Municipiul si Judetul Iasi, bugetul carora este dependent de banii publici, pentru a ne asigura ca sportul iesean nu va mai ajunge intr-o astfel de situatie.  

Clubul Sportiv Politehnica Iasi, precum si intreg sportul iesean, sunt într-o situaţie decisiva.

Totul acum depinde de implicarea si unitatea iesenilor.

Nu fi indiferent. Implica-te ! Incepe cu o semnatura.

Asociatia Suporterilor Socios Iasi
Sediul: Iasi, str. Ciurchi nr. 2, Bl. D1, Sc. D, et. 2, ap. 4, Judetul Iasi, Romania
Telefon de contact: +40.747.526.402
email: contact@sociosiasi.ro
www.sociosiasi.ro

---------------------------------------------------------------------------
ATENTIE !
In conformitate cu  Legea nr. 233 din 2002, pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor (publicata in Monitorul Oficial nr. 296 din 30 aprilie 2002), suntem nevoiti sa adunam si semnaturi pe suport de hartie, care vor contine datele complete de identificare a petentului.
Va rog sa ne contactati pentru a stabili locurile si orele in care vom aduna aceste semnaturi conform cerintelor legii.


26195768_10215705527289958_994201902518677571_n2.jpg


Asociatia Suporterilor Socios Iasi    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Asociatia Suporterilor Socios Iasi să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...