Petitie pentru organizarea referendumului

Cine doreste organizarea unui referendum dupa alegerile parlamentare Din ziua de  duminica 11 decembrie 2016 pentru modificarea articolului 50 din Constitutia Romaniei?

Articolul in forma actuala prevede urmatoarele :“Persoanele cu handicap se bucura de protectie speciala. Statul asigura realizarea unei politici nationale de egalitate a sanselor, de prevenire si de tratament ale handicapului, in vederea participarii efective a persoanelor cu handicap in viata comunitatii , respectand drepturile si indatoririle ce revin parintilor si tutorilor “

Propunere de modificare a articolului 50 din Constitutia Romaniei

“:“Persoanele cu deficiente (nevoi speciale ) se bucura de protectie speciala. Statul asigura realizarea unei politici nationale de egalitate a sanselor, de prevenire si de tratament ale dizabilitatii (ale nevoii speciale)  in vederea participarii efective a persoanelor cu deficiente (nevoi speciale) in viata comunitatii , respectand drepturile si indatoririle ce revin parintilor si tutorilor“

Argument ce susţine modificarea  articolului 50 din Constitutia Romaniei

Nu alegem Noi, cum sa venim pe lume si nici cum sa plecam Dumnezeu stie de ce ne trimite si cum are El, Planul cu fiecare dintre noi oricine oricand poate ajunge in situatia de a suferii o deficienta recuperatorie sau din pacate ne recuperatorie. Noi nu cerem mila vrem sa se creeze locuri de munca , pentru ca si noi suntem capabili sa ne servim Patria si noi putem avea propria familie.

Stanciu Andrei Sofian    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Stanciu Andrei Sofian să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.