PETIȚIE PENTRU DEZVOLTAREA FOTBALULUI ÎN MUNICIPIUL BRĂILA ȘI JUDEȚUL BRAILA

Către Primăria Municipiului Brăila și Consiliul Județean Brăila.

Noi, cetățenii preocupați de promovarea și dezvoltarea fotbalului în Municipiul Brăila și Județul Brăila, vă adresăm această petiție cu speranța că veți lua în considerare următoarele aspecte importante pentru comunitatea noastră:

1. Dezvoltarea și modernizarea infrastructurii sportive:
Solicităm Primăriei și Consiliului Județean să aloce resurse pentru reabilitarea și modernizarea terenurilor de fotbal existente, precum și pentru construirea de noi facilități sportive, inclusiv terenuri cu gazon sintetic și dotări corespunzătoare.

2. Sprijin pentru cluburile locale:
Dorim să vă încurajăm să oferiți sprijin financiar și logistic cluburilor de fotbal din Brăila, în special celor de juniori, pentru a promova dezvoltarea tinerilor talentați și pentru a asigura că aceștia au acces la facilități și antrenamente adecvate.

3. Evenimente sportive de calitate:
Dorim să vedem organizarea de evenimente sportive de nivel înalt în comunitatea noastră, inclusiv turnee de fotbal, meciuri amicale cu echipe cunoscute și alte manifestări care să încurajeze pasiunea pentru fotbal în rândul locuitorilor noștri.

4. Programe de tineret și dezvoltare a fotbalului de bază:
Cerem crearea de programe și școli de fotbal pentru copii și tineri, pentru a dezvolta și promova talentul local în acest sport minunat.

5. Transparență și implicare comunitară:
Dorim să fim informați cu privire la alocarea resurselor și planurile de dezvoltare a fotbalului în Brăila și să fim implicați în procesul de luare a deciziilor.

Vă rugăm să luați în considerare aceste solicitări și să colaborați cu comunitatea pentru a face fotbalul un element vital al vieții noastre în Municipiul Brăila și Județul Brăila.

Vă mulțumim pentru atenția acordată acestei petiții și pentru eforturile dvs. de a face sportul fotbalului mai accesibil și mai dezvoltat în comunitatea noastră.


Dacia Unirea Braila Fans    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Dacia Unirea Braila Fans va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...