Petitie pentru construirea Lidl-ului pe Strada Careiului, Satu Mare

Această petiție are ca scop susținerea proiectului de construire a unui supermarket Lidl pe Strada Careiului din Satu Mare. Acest lucru a fost oprit deocamdată de conducerea bisericii din cauza unui motiv abusurd și anume că este amplasat cu spatele la biserică. Prin tot respectul care îl purtăm față de lacasele de cult considerăm că acestea nu ar trebui să se amestece în treburi administrative ( precum se proceda în Evul Mediu ) și să înceteze să oprească dezvoltarea orașului din cauza anumitor mofturi. Această investiție nu numai că va oferi un supermarket pentru sătmăreni dar va și crea locuri de muncă.
       Vă rugăm să semnați petiția și să o distribuiți că să o vadă și alte persoane, aceasta ulterior va fi trimisă primarului și consiliului local.

Prin semnare, autorizez pe Sãtmãrenii să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.