PETITIE la Legea 410

PETIŢIE

la Legea 410 referitor la drepturile

Luptătorilor Remarcaţi prin Fapte Deosebite pentru Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989

 

Către PARLAMENTUL, GUVERNUL şi PREŞEDINTELE ROMÂNIEI

 

 

            Iniţiem această PETIŢIE în urma apariţiei Legi 410 prin care se „Îngheaţă” pensiile şi salariile şi se suspendă Indemnizaţia de Revoluţionar (obţinută conform Legii 341/2004, Legea RECUNOŞTIINŢEI pentru Revoluţionarii din Decembrie 1989).

Înţelegem greutăţile şi efortul Guvernului de a scoate România din recesiune, fenomen ce se manifestă la nivel european şi mondial, dar încă există alternative de atragere a unor fonduri la Bugetul naţional: impozitarea corectă a activităţilor liber profesioniste, combaterea exemplară a evaziunii fiscale, introducerea, prin lege, a impozitării progresive, în funcţie de veniturile fiecăruia, astfel încât cei cu venituri mici să fie mult mai puţin impozitaţi decât cei cu venituri mari sau foarte mari.

         Pentru toţi Luptătorii Remarcaţi prin Fapte Deosebite pentru Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989, amendamentul din Legea 410 reprezintă o discriminare, nefiind puşi în discuţie toate categoriile de Revoluţionari.

Pentru majoritatea este singurul mijloc de Subzistenţă, mulţi având Credite garantate cu casa, pe care o vor pierde în cazul sistării Indemnizaţiei, ajungând la disperare, iar cu cei care nu mai au nimic de pierdut …!!!

Ştim de asemenea că în rândurile noastre există mulţi Impostori şi e de datoria noastră să-i demascăm, fiindcă ei sunt un PERICOL pentru cei adevăraţi şi de bună credinţă şi suntem permanent asemuiţi cu ei cu marele Risc de a ne pierde şi puţinele drepturi obţinute (fiindcă cei adevăraţi nu am râvnit la „ciolan”).

         Datorită celor amintite mai sus sugerăm următoarele măsuri:

1.     Toţi cei care ştiu persoane care nu au nici o legătură cu Revoluţia din Decembrie 1989, să trimită o sesisare în scris, la Parchetul de pe lângă Judecătoria din oraşul reşedinţă de judeţ şi un exemplar la Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor, cu confirmare de primire, pentru ca acelor Impostori să le fie retrase drepturile. De exemplu, persoane care se aflau în sediile PCR când au fost ocupate şi care nu au nimic în comun cu adevăraţii revoluţionari care au ocupat acele sedii.

2.     Fiindcă anul acesta Indemnizaţia, conform Legii 341, trebuia indexată cu 15%, ceea ce nu s-a realizat şi nimeni nu a avut nimic de spus înţelegând greutăţile prin care trece România, propunem o reducere de încă 10% (ajungând astfel la o reducere reală de 25%), încadrându-ne în acest fel la nivelul salarului mediu pe economie.

Prin aceste măsuri prezentate mai sus dăm dovadă că înţelegem şi noi, adevăraţii Revoluţionari să contribuim la redresarea economiei româneşti.

     Această PETIŢIE este emisă de Revoluţionarii din judeţul Cluj.

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Teodor Hossu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook