Petitie impotriva demiterii d-lor dir.ai liceului "Goga Ionescu"

Aceasta petitie este inaintata de catre colectivul de cadre didactice ,didactice ajutatoare si personalul administrativ impotriva schimbarii politice a celor doi directori, Fenoghen Ilie si Gheorghe Marian,ai Grupului Scolar "Goga Ionescu" Titu; in acest context adresam aceasta petitie dumneavoastra.

Consideram ca era de datoria Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita sa analizeze temeinic motivele pentru care cei doi directori urmeaza a fi schimbati.

Inspectoratul Scolar face o schimbare politica la presiunea primarului si viceprimarului Primariei Titu. Nu trebuia oare ca in analiza schimbarii sa se tina seama de activitatea depusa de cei doi directori pentru bunul mers al acestei institutii?

Consideram ca schimbarea este abuziva si solicitam celor care au hotarat aceasta,mentinerea in functie a celor doi pana la sustinerea unui nou concurs pentru ocuparea posturilor de directori,concurs la care se poate inscrie,conform legii,orice cadru didactic interesat si nicidecum sa fie numit la "masa verde".

Asteptam ca toti elevii,fostii elevi (caci "scoala a fost si va ramane a voastra",cum ne spunea mereu domnul director),cadre didactice si nu numai sa ne sustina si sa fie alaturi de noi prin semnarea acestei petitii!

Va multumim!

 

 

 

 


Stefanescu Marius    Contactați autorul petiției