Petiție și rugăminte privind incidentul recent în cadrul școlii

 

Stimate domnule director,

Ne adresam dumneavoastră cu o profundă îngrijorare cu privire la un incident recent care a avut loc în cadrul școlii și care implică pe Doamna Marina, soțul său și mama Xeniei, în calitate de părinți, într-un conflict cu Doamna Ana, un profesor iubit de copiii noștri. Scopul acestei scrisori este de a vă ruga să investigați cu atenție acest incident și să luați măsurile corespunzătoare pentru rezolvarea acestuia.

Incidentul în cauză s-a derulat în urma unei ședințe școlare în care unii părinți nu au putut participa din diverse motive, iar Doamna Marina a fost singura reprezentantă a acestora. Cu toate acestea, ceea ce s-a întâmplat ulterior în ședință a fost profund nelalocul său și inacceptabil. Doamna Marina a ales să o atace verbal pe Doamna Ana în timpul ședinței și să o pună într-o situație extrem de inconfortabilă, în fața altor părinți prezenți.

Mai mult decât atât, ne-am confruntat cu o violare a confidențialității, deoarece s-a aflat că soții Webber au înregistrat audio ședința fără acordul celorlalți părinți prezenți. Această acțiune nu numai că încalcă regulile de respect și integritate, dar afectează și încrederea în procesul educațional.

Mai departe, situația s-a deteriorat și mai mult pe grupul de părinți, unde Doamna Ana a fost nevoită să ceară ca grupul să rămână unit și să nu se divizeze. Acum înțelegem de ce, în urma nenumăratelor discuții, acuzații și atacuri repetate din partea Doamnei Marina, aceasta din urmă își permitea să elimine părinții din grup în cazul în care aceștia nu erau de acord cu ea. În cele din urmă, părinții au descoperit că majoritatea lor erau de partea Doamnei Ana și că mulți dintre ei își pierduseră vocea din cauza fricii sau pentru a evita conflicte similare cu cele create de Doamna Marina.

Prin această petiție, dorim să vă rugăm cu respect să investigați cu atenție acest incident și să luați măsurile corespunzătoare pentru a restabili armonia în comunitatea școlară. În special, solicităm:

1. O investigație imparțială și detaliată a incidentului pentru a determina cu exactitate ce s-a întâmplat și cine poartă responsabilitatea pentru comportamentul inadecvat.

2. Măsuri disciplinare adecvate pentru cei implicați, dacă se constată că au acționat în mod incorect.

3. Implementarea unor măsuri pentru a preveni incidente similare în viitor și pentru a asigura un mediu școlar sigur și respectuos pentru toți copiii noștri.

De asemenea, dorim să subliniem faptul că apreciem în mod deosebit profesionalismul și dedicarea Doamnei Ana față de educația copiilor noștri și dorim să rămână în continuare profesorul lor. Prin urmare, rugăm ca ea să nu fie afectată de această situație.

În calitate de părinți ai copiilor din școala dumneavoastră, ne dorim cu toții o educație de calitate pentru copiii noștri și o atmosferă de încredere și respect. Suntem încrezători că veți lua acest incident în serios și veți lua măsurile adecvate pentru a soluționa această problemă.

Vă mulțumim pentru atenția dumneavoastră și vă rugăm să ne țineți la curent cu progresul acestei situații.

Cu stimă,

parintii copiilor

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez CC să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...