Petiție către Primăria Municipiului Iași, Primar și Consiliul Local pentru accesul transportului alternativ la benzile speciale de transport

Stimate domnule Primar al Municipiului Iași și distinși membri ai Consiliului Local,

Subsemnatul Cristian Cernescu, locuitor al Municipiului Iași, doresc să aduc în atenția dumneavoastră o problemă relevantă pentru comunitatea noastră referitoare la accesul transportului alternativ la benzile speciale de transport din Mun Iasi.

În prezent, observăm că doar taximetriștii, conform Legii 38/2003, au privilegiul accesului la benzile speciale de transport. Însă, considerăm că acest tratament preferențial ar trebui extins și către conducătorii de ridesharing care sunt, de asemenea, autorizați în conformitate cu legislația în vigoare.

Transportul alternativ, reprezentat de platformele de ridesharing, a devenit o alegere populară și esențială pentru mulți dintre locuitorii municipiului nostru, contribuind la fluidizarea traficului și la reducerea emisiilor poluante în oraș. Aceste servicii reprezintă, fără îndoială, un aspect crucial pentru dezvoltarea durabilă a comunității noastre.

Considerăm că accesul acestor servicii la benzile speciale de transport ar aduce multiple beneficii, cum ar fi reducerea timpului de călătorie, diminuarea congestiilor rutiere și îmbunătățirea calității mediului înconjurător.

Prin urmare, vă solicităm respectuos să luați în considerare această propunere și să luați măsurile necesare pentru a extinde accesul la benzile speciale de transport și pentru conducătorii de ridesharing autorizați, pentru a asigura o mobilitate mai eficientă și mai sustenabilă în orașul nostru.

Vă mulțumesc anticipat pentru atenția acordată acestei probleme și sunt disponibil să contribui cu orice informații suplimentare sau clarificări în acest sens.

Cu respect,

Cristian Cernescu


CRISTIAN CERNESCU    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez CRISTIAN CERNESCU să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...