PETIȚIE PENTRU MONTAREA LIMITATOARELOR DE VITEZĂ PE BULEVARDUL LIBERTĂȚII

Solicităm Direcției Transporturi din cadrul Primăriei Municipiului București să monteze un limitator de viteză, pe fiecare sens de mers, pe Bulevardul Libertății pe porțiunea cuprinsă între Bulevardul Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie (în fața Palatului Parlamentului) deoarece zilnic în intervalul orar 21,00 - 04,00 se desfășoară ilegal curse de mașini și motociclete, care depășesc cu mult limita vitezei legal admisă.

Aceste mașini și motociclete sunt modificate la sistemul de evacuare (sistemul de eșapament), astfel încât se poluează fonic foarte tare liniștea în intervalul orar menționat.

Prin semnătura mea, autorizez Ionel Stan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.