Petitia privind asfaltarea totala a DN15 Bicaz - Poiana Largului

drum.jpegSolicitam autoritatilor statului roman: Guvernul Romaniei, Ministerului Transportului, CNAIR, Institutia Prefectului Judetului Neamt, sa ne dea o DATA CERTA de incepere a lucrarilor de asfaltare completa a tronsonului DN15 Bicaz-Poiana Largului.

Pe proiectul actual vor fi reabilitate/asfaltate doar 5 km de drum. Restul de 37 de km raman in aceiasi situatie jalnica, punand in primejdie pe toti cei care tranziteaza aceasta zona.

Situatia actuala nu mai poate fi tolerata de cetatenii comunei Hangu si de cei care tranziteaza frecvent acest drum ( locuitorii comunelor si oraselor invecinate, turistii, etc). 

Ne-am satutat sa ne distrugem masinile, sa platim facturi exorbitante pentru reparatii si sa nu avem turisti in zona.

Statul Roman este dator locuitorilor acestei zone, dupa 60 de ani de la stramutarile fortate in urma infiintarii Lacului Bicaz, sa le rezolve problema infrastructurii rutiere si nu  numai.

Prin semnarea acestei petitii puteti pune presiune pe institutiile statului care sunt DATOARE si OBLIGATE sa rezolve aceasta situatie.

Va multumesc!

Ionel Albu

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Ionel Albu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...