Petiție Primăria Baciu

Către Conducerea

Primăriei Baciu,

Subsemnații, "cetățeni ai comunei Baciu", întruniți ad-hoc, cu stimă, prin prezenta cerem viitoarei conduceri sau actualei conduceri a Primăriei Baciu:

1- Continuarea "lucrărilor de modernizare", Str. Planetelor și str. Jupiter, etc. ce este imperios necesară, precum și alte "drumuri" din satele aferente (va face mult mai ușor legătura dintre Primărie și cetățeni...😀)

2 - Atragerea de "Fonduri Europene", atragerea de Investiții și Dezvoltarea Infrastructurii comunale

3 - Realizarea de stații de autobuz, (str Transilvaniei) să nu mai oprească autobuzul în mijlocul drumului european (E 81), iar aglomerația se subînțelege...

4 - Cerem public, redeschiderea accesului str. Jupiter, Planetelor, cu 2 benzi sau cel puțin cu un sens spre Primăria Baciu... (Am observat din nefericire că oamenii sunt nevoiți să urce, intersecție Jupiter-Galaxiei, prioritate pâna la biserica ortodoxă, în timp ce spre biserica greco-catolică a fost pus interzis...)

5 -Crearea de trotuare, rampe pentru căruciore, ...)

Amintim faptul că actualii, sau viitorii "aleși", precum și funcționarii publici ai Primărie Baciu, au fost mandatați de alegători, să reprezinte interesele "cetățenilor" și nu a intereselor proprii...

(Primăria este a tuturor cetățenilor, nu doar a celor ce o conduc)!

Îndemnăm pe toți cetățenii comunei Baciu, indiferent de naționalitate, religie sau stare socială, la toleranță, iubire și nediscriminare!

Cu stimă, Pr. Ioan Pașca, împreună cu toți semnatarii "Petiției"

Vă mulțumim!

Baciu, jud. Cluj. (4 Nov. 2019)

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Ioan Pașca să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook