Petiție pentru suplimentarea locurilor în licee Bucuresti 2022

Bucuresti, anul 2022 - generația de elevi care apare anul acesta în platforma de admitere.edu.ro este de 15.427, față de 11.812 câți erau anul trecut. Asta înseamnă echivalentul a 139 de clase în plus în acest an, clase care nu exista iar mulți părinți se găsesc in situația in care deși copii au medii foarte bune 9,80 sau 9,50 șansele reale de a intra la un liceu bun sunt decimate. Ce explicație și mai important ce soluție are Ministerul Educației pentru toți acești copii care au învățat ani de zile pentru un rezultat care se pare ca nu ii ajuta sa aibă acces la educația pe care o sperau și o doreau? In concluzie noi părinții solicitam Ministerului Educației, Inspectoratului Municipiului Bucuresti și oricăror autorități competente sa ia măsuri urgente care sa permită o încadrare echitabila a tuturor copiilor, sa le permită șansa la o educație așa cum au visat și pentru care au muncit și nu in ultimul rând sa nu ii dezamăgească și sa îngroașe rândurile celor care vor pleca din țara. 

Articole relevante: https://www.edupedu.ro/analiza-media-pentru-admiterea-la-liceu-devine-irelevanta-in-Bucuresti-pentru-majoritatea-candidatilor-elevi-cu-note-mari-vor-ajunge-la-licee-la-care-anii-trecuti-s-a-intrat-cu-medii-mici-oficial/


Adriana Matache    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Adriana Matache să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...