PETIŢIE pentru menţinerea părintelui HRISOSTOM FILIPESCU

PETIŢIE pentru menţinerea părintelui HRISOSTOM FILIPESCU
în funcţia de stareţ al Schitului Ţibucani-Neamţ

Enoriaşii Schitului Ţibucani din judeţul Neamţ şi credincioşii ai căror duhovnic este Preotul Protosinghel Hrisostom Filipescu solicită menţinerea acestuia în funcţia de stareţ al Schitului Ţibucani-Neamţ.
De ce este important?
Dincolo de buna şi dreapta gospodărire a schitului pe parcursul ultimilor 7 ani, prin implicarea directă a părintelui-egumen Hrisostom, dincolo de folosul spiritual pe care îl aduce în mijlocul comunităţii locale, se află bucuria cu care ne aşteaptă mereu la trecerea pragului lăcaşului de cult.
Considerăm ca Preotul HRISOSTOM FILIPESCU este cel care poate îndeplini cu evlavie în continuare misiunea duhovnicească de a spovedi şi de a tămădui sufletele noastre, ale enoriaşilor şi de a sluji valorilor creştin-ortodoxe în credinţă, nădejde şi IUBIRE.
Prezenta petiţie este o urmare directă a dorinţei credincioşilor din parohie şi a tuturor susţinătorilor săi din comunitatea locală şi din ţară.

Vă invităm să semnaţi prezenta petiţie şi să ajutaţi sufletele noastre să-şi regăsească liniştea sub îndrumarea părintelui duhovnic HRISOSTOM FILIPESCU, în cadrul Schitului Ţibucani din Judeţul Neamţ.
Vă mulţumim!
Ne dorim ,,să-i fie cald lui Doamne în inimile noastre,,!

,, TRĂIEŞTE FRUMOS, IARTĂ LA TIMP,
IUBEŞTE CU ADEVĂRAT !,,
(Hrisostom Filipescu)

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez IORGA ANCA să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...