Petiție pentru Îmbunătățirea Semnalului de Telefonie Mobilă și Implementarea Tehnologiei 5G în Arena Francisc Neuman, din Arad

Stimați cetățeni, iubitori ai sportului și ai orașului nostru,

Vă salut cu respect și sper că această petiție să vă găsească într-o stare pozitivă. Sunt aici pentru a vă aduce la cunoștință o chestiune importantă care afectează experiența noastră la evenimentele sportive organizate în Arena Francisc Neuman din Arad.

Calitatea semnalului de telefonie mobilă în interiorul Arenei Francisc Neuman lasă mult de dorit. Din păcate, mulți dintre noi am experimentat semnal slab sau inexistent în timpul meciurilor și evenimentelor desfășurate în această arenă. Această problemă nu afectează doar plăcerea noastră de a urmări meciurile preferate, ci și capacitatea noastră de a fi conectați în lumea digitală, care este atât de importantă în zilele noastre.

Avem o oportunitate unică de a aborda această problemă în timpul perioadei de schimbare a gazonului din Arena Francisc Neuman. În această perioadă, nu se vor desfășura meciuri de fotbal, iar arena va fi disponibilă pentru lucrările necesare. Prin urmare, cerem operatorilor majori de telefonie mobilă din România, și anume Vodafone România, Orange România, Digi Communications (RCS & RDS) și Telekom Romania Mobile, să ia în considerare această oportunitate și să facă investițiile necesare pentru a asigura un semnal mobil optim în Arena Francisc Neuman, inclusiv de a analiza posibilitatea de implementarea a tehnologiei 5G.

Noi semnatarii acestei petiții solicităm:

Asigurarea semnalului de telefonie mobilă de calitate: Cerem operatorilor de telefonie mobilă să implementeze măsuri tehnologice și de infrastructură pentru a asigura un semnal mobil de calitate în Arena Francisc Neuman, inclusiv tehnologie 5G, pentru a oferi o experiență de conectivitate optimă pentru toți spectatorii.

Utilizarea perioadei de schimbare a gazonului: Cerem ca această perioadă de disponibilitate a Arenei Francisc Neuman să fie folosită în mod eficient pentru implementarea acestor îmbunătățiri tehnologice.

Transparență și implicare: Cerem operatorilor să fie transparenți cu privire la planurile lor de îmbunătățire a acoperirii și să se implice în discuții cu comunitatea pentru a asigura că nevoile noastre sunt îndeplinite.

Sprijin din partea autorităților locale și centrale: Rugăm conducerea Clubului UTA Arad, Primăria Municipiului Arad, SCU, Federația Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal și ANCOM să susțină această inițiativă și să acționeze ca intermediari în discuțiile cu operatorii de telefonie mobilă, pentru a asigura un semnal mobil de calitate în Arena Francisc Neuman din Arad, să analiza posibilitatea de implementarea a tehnologiei 5G, în arenele și stadioanele din România și să asigure o mai bună comunicare și transparență din partea operatorilor de telefonie mobilă.

Beneficii: Îmbunătățirea semnalului de telefonie mobilă și implementarea tehnologiei 5G reprezintă un avantaj competitiv pentru cluburile de fotbal, care pot oferi o experiență mai bogată și mai personalizată suporterilor lor. Prin intermediul acestei tehnologii, cluburile pot transmite în timp real informații despre meciuri, jucători, istoric, statistici și alte aspecte relevante pentru fanii prezenți pe stadion sau cei care urmăresc de acasă. Astfel, se poate crește gradul de implicare și de fidelizare al suporterilor, precum și veniturile generate de cluburi din vânzarea de bilete, abonamente, produse sau servicii conexe. Tehnologia 5G în stadioane oferă o mulțime de alte beneficii atât pentru cluburi, cât și pentru fani. Având o infrastructură de comunicații modernă și eficientă, orașul Arad poate atrage mai multe evenimente sportive și culturale de nivel înalt, ceea ce poate contribui la creșterea economică și la promovarea orașului la nivel național și internațional.

Experiența noastră la evenimentele sportive este o parte importantă a vieții noastre sociale și culturale. Avem dreptul să beneficiem de servicii de conectivitate de calitate în timpul acestor evenimente, iar această petiție are scopul de a ne asigura că acest drept este respectat.

Vă rog să semnați această petiție pentru a sprijini îmbunătățirea semnalului de telefonie mobilă și implementarea tehnologiei 5G în Arena Francisc Neuman. Cu susținerea dumneavoastră, putem face o schimbare reală și să continuăm să ne bucurăm de meciurile și evenimentele noastre preferate într-un mediu conectat și plăcut.

Semnați petiția acum pentru un semnal de telefonie mobilă de calitate și tehnologie 5G în Arena Francisc Neuman!

Cu recunoștință,

Pantin Vlad                                                                                                                                                                              Arad

                                                                                                                                                                                            26.09.2023

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Vlad Pantin va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...