Petiție pentru demiterea Ministrului Mediului - Tanczos Barna!

 Având în vedere uciderea ursului Arthur, „cu acte în regulă”, tăcerea din jurul incineratoarelor de deșeuri, ascunderea gunoiului sub preș care vine din Europa în țara noastră, declarațiile contradictorii, politica de vânătoare a animalelor sălbatice, incompetența crasă de la ocuparea acestei funcții, politica parcă împotriva cetățenilor, propunem demiterea din funcție a actualului Ministru al Mediului, Tanczos Barna! 

Nu este posibil ca un simulacru de program Rabla pentru electrocasnice și autoturisme să reprezinte singura preocupare a acestui ministru! Pădurile și animalele României au nevoie de ajutor, nu vedem nicio acțiune din partea ministerului!

Pe vremea lui Ceaușescu urșii și animalele erau hrănite, pentru a nu veni în zonele populate, neglijența autorităților ne-a adus în acest moment. Cerem șefului exevutivului să îl demită pe acest ministru cel puțin incompetent, ale cărui explicații sunt în favoarea vânătorii, nicidecum a conservării și salvării. România nu trebuie să fie raiul vânătorilor străini! natura are nevoie de ajutor! 


Andrei Dimulescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Andrei Dimulescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...