Petiție împotriva vânzării Centralei Electrice de Termoficare (CET) Arad!

293920978_417636133720068_4273492124190355235_n.jpg

CET Arad, sau „CET-ul mare”, pe lignit, aflat la ieșirea dinspre Arad spre Oradea, se află în insolvență. Ce face administrația publică arădeană? Scoate CET la vânzare! Ceea ce cândva a fost o mândrie a arădenilor, a ajuns astăzi un simplu obiect de tranzacție imobiliară:

https://www.aradon.ro/aradon-stirile-judetului-arad/cet-arad-la-vanzare-cu-32-de-milioane-de-euro-1559487

Administrația publică locală, condusă de câțiva ani cam de aceleași grupuri politice de interes (PNL), au preferat să ignore problema. În loc să caute și să implementeze soluții de retehnologizare și să salveze CET, aceștia au preferat să cheltuiască banii arădenilor pe fantezii cu iz electoral!

Gheorghe Falcă, în toți anii de mandat, nu a făcut nimic pentru a salva CET. La fel și Călin Bibarț acum. Primăria Municipiului Arad se spală pe mâini, pe motiv că nu ar avea niciun control asupra CET (cu toate că pe pagina de Internet a societății scrie că aceasta se află sub autoritatea Consiliului Municipal Arad).

În actualul context energetic global, e mai important ca oricând să încercăm să salvăm aceste companii. Dar, la fel ca și cu minele și cu termocentralele, liberalii preferă să le închidă sau să le scoată la vânzare, sabotând astfel siguranța națională a României!

Solicităm Consiliului Municipal Arad să efectueze toate demersurile pentru a opri vânzarea Centralei Electrice de Termoficare (CET) Arad!

CUM S-A AJUNS AICI?

Faptul că administrația locală a pierdut centrala mare de la ieșire din oraș este considerat de către Uniunea Locală a Asociațiilor Locative (ULAL) Arad un eșec administrativ local extrem de costisitor. Citiți comunicatul aici:

https://specialarad.ro/ulal-arad-acuza-falimentul-cet-ului-este-un-esec-administrativ-local-extrem-de-costisitor

Rugăm toți arădenii să semneze această petiție!

Alianța pentru Unirea Românilor
www.partidulaur.ro

P.S. Mulțumim presei arădene și Uniunii Locale a Asociațiilor Locative (ULAL) Arad pentru comunicarea în spațiul public a informațiilor legate de falimentul și intenția de vânzare a CET Arad. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon 0724314108 (Dan Artimon).


Dan Artimon, președinte AUR - Filiala Arad    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Dan Artimon, președinte AUR - Filiala Arad să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...