Pentru reconstruirea parcului central arboricol de la Câmpeni, Alba

Parcul central din orasul Câmpeni, judetul Alba,  era compus din 155 de copaci sanatosi, si de esente rare, cu totii taiati de fostul primar, Andres Ioan Calin, în 2019, sub motiv de-a "reabilita" locurile. Ori, un loc se reabiliteaza construind un parc, nu distrugându-l. Extrem de grav  fiind ca Agentia judeteana  Alba de Protectia Mediului, fara încuviintarea  careia un asemenea act n-ar fi putut sa aiba loc, aproba distrugerea unui parc formând mândria internationala a localitatii, si fara a cere  explicatii privind motivele, de altminteri, inexistente. Agentia derogând de la obligatiile ei cele mai elementare. Garda Forestiera Cluj, chemata si ea la apararea naturii, taie respectivii copaci, încalcându-si foarte grav atributiile, si ea.  Va rog sa semnati petitia pentru refacerea identica a parcului central de la Câmpeni, Alba, patrimoniu natural al orasului, plamânul lui. Va multumesc. 

 

 


Ileana Rollason    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ileana Rollason să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...