pentru primarie

In urma neincadrarii in anumiti termeni legali, protestul si inmanarea petitiei adresate primariei municipiului Toplita se amana pe data de 16.11.2o17, la ora 13.
va rugam sa ne scuzati de acest impediment si sa ne sustineti in numar cat mai mare.
atasam petitia pe care o puteti semna in punctele pe care le vom anunta in cursul zilelor de azi si maine

 

Către Primăria Municipiului Topliţa    Domnule primar Platon Stelu, domnilor consilieri şi toţi cei abilitaţi în a soluţiona problemele de mai jos, vă înmânăm această petiţie, cu rugămintea de a rezolva doleanţele populaţiei, din municipiu.     În urma nemulţumirii adunate în ultimi ani vă aducem la cunoştinţă că răbdarea topliţenilor a ajuns la capăt privind neregurile comise de un grup numeros de locuitori ilegali ajunşi în municipiul nostru în număr foarte mare din alte localităţi.     Nu este de ajuns faptul că nu vor să se integreze în societate, deja au ajuns sa provoace frica în locuitorii acestui oraş, prin furturi, vandalism, bătăi, şi scandaluri. Centru oraşului este dominat de ei, agresând deschis copii, bătrânii şi în general pe oricine. În ultimele zile s-a iscat un întreg scandal în urma distrugerilor din cimitirul catolic, dar este cunoscută şi situaţia gospodarilor din zona Pârâului Baico, podul Urmanczy şi zonele apropiate.    

                                        CEREM RESPECTUOS:  

 Să se ia măsurile necesare pentru a asigura siguranţa de zi cu zi în viaţa locuitorilor din oraş!

Să se reviziuească şi să se verifice toate avizele de construcţie din zona Pârâului Baico, acolo unde nu se găseşte în ordine, să DISPUNEŢI dărâmarea acestor cocioabe şi trimiterea locatarilor ilegali, în localităţile de origine.

Să DISPUNEŢI verificarea cazurilor unde se acumulează zeci de cărţi de identitate şi înregistrări la eceaşi adresă. Unde constataţi nereguli să luaţi cele mai drastice măsuri.

Să avertizaţi pe ceilalţi membrii ai acestei comunităţi, din celelalte zone ale oraşului în vederea restabilirii ordinii şi siguranţei din oraş.

Creaţi un cadru legal în consiliul local care să nu permită plata multor ajutoare sociale, de cât celor care sunt din oraş şi numai celor care prestează muncă socială, de valoare reală li recuperarea prejudiciilor create de aceştia.

Considerăm că sunteţi aleşii noştrii şi avem dreptul de a împărtăşii problemele noastre cu dumneavoastră, aşteptând un răspuns şi o soluţionare corectă a acestora.

Cu speranţa că doleanţele noastre vor fi mediate şi rezolvate în mod favorabil. Vă mulţumim anticipat.          

Locuitorii municipiului Topliţa                                                               Topliţa la data de  16.11.2017

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook