Penalizarea sau descalificarea concurentului Edmond Zannidache din cadrul competitiei Survivor Romania 2021

Am initiat aceasta petitie , ea va fi aratata si postului de televiziune Kanal D,  caci nu suntem dispusi sa suportam comportamentul deviant, injuriile si amenintarile lui Zannidache la adresa membrilor sai de echipa dar mai ales  la adresa colegei Elena Marin. Cerem insistent pedepsirea cat mai severa a concurentului ca  acest tip de actiuni sa nu se mai repete. Consideram ca replica de genul ''Te arunc in foc '' da dovada ca acest personaj ar fi capabil nu doar de abuz psihic cat si fizic daca ar putea. Kanal D  afara cu Zannidache!  daca mai vreti audienta.  Vrem sa ii se faca dreptate Elenei Marin pentru ce a trebuit sa suporte in ultima vreme. Multumim.

Prin semnătura mea, autorizez Raluca să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.