Pedepsirea violenţei împotriva animalelor,

1. 82A2B97A-71BC-4228-9127-5B32919F4655.pngPEDEPSIREA PENTRU :uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, practicarea tirului pe animale domestice sau pe animale sălbatice captive, organizarea de lupte între animale sau cu animale, folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea, rănirea sau schingiuirea animalelor, intervenţiile chirurgicale destinate modificării aspectului unui animal sau altor scopuri necurative, cum ar fi sodomia, cuparea urechilor, secţionarea corzilor vocale, ablaţia ghearelor, colţitul ciocului şi dinţilor

Alina Leustean Alina    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Alina Leustean Alina să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.