Pedepse pentru veterinarul si administratia adapostului de caini din Navodari

De parca viata acestor suflete lipsite de orice sansa la fericire, ar fi una usoara, acum cainii din strazile Romaniei nimeresc in adaposturi, iar cei mai nenorocosi in adaposturi "de stat". Citeva zile in urma, unul din voluntarii adapostului Biobaza Navodari a facut publica prin intermediul media, modul in care animalele din aceasta institutie sunt tratate. Asadar, am aflat ca acesti nevinovati sunt sterilizati pe viu. Acum va rog sa inchideti ochii pentru cateva secunde si sa va imaginati DUREREA lor... Acum, semnati aceasta petitie pe care o vom prezenta-o primariei orasului Navodari.

Prin semnătura mea, autorizez RUXANDA T să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.