Paza piscinelor din Cosmopolis

Am venit în Cosmopolis pentru o comunitate decentă și cu bun simț și plătim în fiecare lună întreținerea, care include și paza facilităților comune.

Din păcate, această pază este incapabilă să gestioneze problema grupurilor de vizitatori care vin în Cosmopolis pentru pișcinele libere, plătite de fraieri. Etnia vizitatorilor este irelevantă, dar rezultatul este același: mizerie, gălăgie, furturi.

După apeluri succesive către BGS pentru semnalarea situațiilor concrete, a devenit evident că această firmă este complet depășită de situație: permite accesul în complex oricui și nu reacționează la solicitarea de intervenții.

În consecință, solicităm Administrației Cosmopolis să intervină urgent pentru înființarea unui post de control aferent fiecărei piscine ori verificarea cu regularitate, din oră în oră, a fiecărei piscine din complex.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Tudor să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...