Parul lung la baieti permis in scoli!

1- Desi regulamentul cadru elaborat de Minister, nu o cere (cei care l-au facut, fiind juristi stiau ca nu pot scrie asa ceva), dascalii pretind par scurt - ABUZ DE FUNCTIE SI UZURPARE DE INSCRISURI OFICIALE.
2 - Faptul ca o cer numai baietilor, nu si fetelor - DISCRIMINARE SEXUALA
3 - Cind fac observatii elevilor pe aceasta tema (observatia verbala fiind considerata in acelasi regulament, pedeapsa) se numeste - PEDEAPSA FARA TEMEI
4 - Cind fac incontinuu observatii si comentarii rautacioase - HARTUIRE
5 - Cind scot peste rind acesti elevi la tabla, punindu-le intrebari dificile pentru a le demonstra, ce ? ca dascalul stie mai multe decit elevul - PERSECUTIE
6 - Iar daca cineva si-ar permite sa tunda cu forta o alta persoana se numeste - MALTRATARE FIZICA
7 - Toate la un loc au si ele un nume - RELE TRATAMENTE APLICARE ELEVULUI, sau copilului, ca pina iese din scoala tot copil este.

Ne-am saturat noi rockerii sa fim zi de zi amenintati de profesori ca daca nu ne tundem,vom avea nota scazuta la purtare pentru ca avem parul lung. Ne-am saturat sa fim zi de zi jigniti de profesori pentru felul cum aratam si aratati cu degetul fiindca suntem satanisti.

De ce nu avem voie cu par lung in scoala? Cu ce va deranjeaza,domniilor profesori? Va facem voua vreun rau ca purtam noi par lung? 

Semnati petitia daca vreti sa se opreasca acest abuz scolar pe baietii cu parul lung. Nu suntem obligati sa ne tundem la fel cum nici profesorii nu au voie sa ne ameninte cu scaderea notei la purtare pentru stilul personal.


Sebastian Mesaros    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Sebastian Mesaros să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook