partidul discriminării ,trebuie eliminat

Partidul AUR: pe langa toate informatiile deja virale pe internet despre Partidul Homofob, am descoperit ca acestia sunt in potriva mastii(Partidul este considerat a fii de dreapta sau cel mai adesea de extremă dreaptă, promovând un mesaj antimască.-Wikipedia). Totusi deoarece nu multa lume are timp sa citeasca totate informatile despre ei acestia: considera ca educatia sexuala in scoli este inutila si obscena, considera ca femeia este sexul inferior si este de parere ca anumite lucruri normale pe care aceasta trebuie sa le urmeze poate chiar pentru sanatate sunt dezgustatoare, acestia sunt anti-LGBTQ+ fiind niste fanatici ai crestinismului considerand ca toate celelate religii incluzand ateismul sunt gresite si imorale.In final singurul lucru imoral ar fii sa mergeti in continuare pe mana lor. Partidul AUR spune ca ne ofera liberatea, dar noi suntem singurii care alegem ce inseamna asta pentru sine. Incercati sa va oferitia adevarata libertate.

Prin semnare, autorizez pe ayleen să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.