Parcuri pentru calisthenics in IASI

Gandirea, dinamica sociala si tehnologiile s-au schimbat. Miscarea este inca de neinlocuit in bioritmul uman.

Alegerile pe care le facem de-a lungul vietii vor conta atunci cand vom resimti batranetea. Nu putem evita imbatranirea, insa putem alege un stil de viata ce poate face batranetea mai usor de parcurs, fara dureri, fara afectiuni grave care sa incapaciteze corpul.

Cum automatizarea sistemelor de funcționare ale corpului uman nu este posibilă, mișcarea fiind încă necesară, omul modern este nevoit să găsească o soluție pentru antrenamentul corpului său. Toata lumea are nevoie de miscare, nu doar copiii pana in 7 ani. Adolescentii, adultii, batranii, aceste parcuri sunt potrivite pentru toate varstele. 

Propunem asadar, sa semnam aceasta petitie pentru a cere parcuri de antrenament in Iasi.

Exista unul singur, in zona Guliver, insa ne dorim sa se infiinteze mai multe. In cartierele mari, la Ciric, la marginile padurilor si de ce nu, alaturi de fiecare parc pentru bebelusi, sa fie prinse in proiect si ansamble pe care le pot folosi adultii, adolescentii.8702f0f4bc4b5cc16ec1a2ea79d7691e.jpgvl6p0osu6ur41.jpgMoveStrong+Outdoor+Fitness+equipment_group-workout_a.jpeg


Corpus Validum    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Corpus Validum va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...