Parcari pentru copiii cu dizabilitati!

Ma adresez tuturor locuitorilor Hunedoarei pentru a ne sprijinii in strangerea de semnaturi care vor fi depuse la Primaria Hunedoara in scopul de sensibiliza organele competente si de a trasa/monta indicatoare pentru persoane cu handicap in imediata apropiere a Centrului de recuperare Anamaria din Hunedora. Este o problema de care ne lovim zilnic si care este de o necesitate imediata in condtiile in care 5 zile pe saptamana 10 copii frecventeaza acest centru de recuperare. Am depus cereri in acest sens fara a primii un raspuns favorabil, in pofida faptului ca legea 448/2006 specifica imperativ o rezolvare in acest sens.                                                                                                        Va multumim tuturor pentru sustinere si speram pe acesta cale ca vom depune 1000 de semnaturi.

Cu stima Gintagan Gabriel                                                                               Presedinte Asociatia Anamaria Teodora

Gintagan Gabriel    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.